• Nederlands

VDG Warehouse Cuijk

Hoogwaardige bouw | naar wens in te delen | huuropties van 2.000 m2 tot 20.000 m2

Ondernemen vanuit een modern nieuwbouw-bedrijfspand

Een duurzame, moderne nieuwbouwontwikkeling die voldoet aan de hoogste eisen voor logistiek. VDG Warehouse Cuijk bestaat uit drie units: unit 1 is reeds verhuurd, unit 2 en unit 3 zijn nog beschikbaar voor verhuur. Deze units bestaan elk uit een warehouse van 2.070 m2 met 325 m2 mezzanine, 250 m2 kantoor en 2 loading docks.

De wensen en eisen van de toekomstige huurder(s) met betrekking tot de indeling en verhoudingen zijn flexibel in te passen, ook is het mogelijk om de twee units samen te voegen om daarmee een grotere unit te creëren of om uit te breiden tot 20.000+ m2. Hulp bij investeringen in machines, stellingen of andere bedrijfsonderdelen nodig? Samen kunnen we de mogelijkheden onderzoeken.

Maatwerk voor een zachte prijs

De verhouding van loading docks ten opzichte van de metrages maakt deze locatie zeer geschikt voor logistieke bedrijvigheid. De vrije stapelhoogte van 12,20 m1 zorgt voor een ruime keuze aan varianten voor opslag. Ook de logistieke lay-out is geheel naar wens in te vullen. Unibouw, dé expert op dit gebied die onder andere bouwde voor DSV en Lidl, denkt graag vrijblijvend mee over een optimale invulling hiervan. Omwille van de veiligheid kunnen personen- en vrachtvoertuigen gescheiden worden, er zijn aparte parkeerplaatsen op het eigen terrein te vinden.

Unit 2  Unit 3 
Warehouse 2.070 2.070
Mezzanine 325 325
Kantoor 250 250
Loadings dock 2 2
Deuren op
maaiveld
1 1
Overheaddeuren 2 2
Parkeerplaatsen
auto
10 39
Parkeerplaatsen vrachtwagen  2  2

 

De poort naar het Ruhrgebied

Dankzij de directe ligging aan snelweg A73 en verbindingsweg A77 is VDG Warehouse Cuijk dé poort naar het Ruhrgebied: de locatie biedt snelle toegang tot het Duitse achterland met miljoenen inwoners. Daarnaast kent Cuijk een prima centrale ligging in Nederland, wat tevens mogelijkheden biedt voor zowel regionale als landelijke distributie. Met NS station Cuijk op loopafstand is VDG Warehouse Cuijk eenvoudig te bereizen door personeel of gasten.

Met BCTN’s Inland Terminal Nijmegen op 25 minuten afstand, behoort transport over water ook tot de mogelijkheden. Door de gunstige ligging van de Terminal Nijmegen aan de rivier de Waal, naast het Maaswaalkanaal en de omliggende snelwegen A50 en A73 heeft de terminal directe verbindingen met Rotterdam en Duitsland via waterwegen.

Bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet

VDG Warehouse Cuijk is gelegen op bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet in Cuijk: een gemêleerd bedrijventerrein waar onder andere Vervoort Transport & Logistics, Hermans Trading, Cumulus en LOXAM Rental zijn gevestigd. Kiezen voor bedrijfshuisvesting op een bestaand industrieterrein betekent kiezen voor een levendige, volwassen en ontwikkelde locatie voor uw bedrijf.

De nieuwe standaard

VDG Warehouse Cuijk zal bij oplevering beschikken over een BREEAM-NL certificering ‘Very Good’ en scoort daarmee op het gebied van duurzaamheid substantieel beter dan de wettelijke normen – de standaard voor alle ontwikkelingen van VDG Real Estate. Zo is het complex bijvoorbeeld uitgerust met LED-verlichting, geïsoleerde overheaddeuren en zonnepanelen.

Alles wat je van modern logistiek vastgoed mag verwachten

Een vloer met een uitstekende draagkracht en vlakheid, de laatste duurzaamheidsmaatregelen en hoogwaardige materialen: VDG Warehouse Cuijk voldoet aan alle specificaties die je kunt verwachten van modern logistiek vastgoed, en méér. Uniek aan VDG Warehouse Cuijk is de ongekende kwaliteit van de bouw, wat het tot een toekomstbestendig object maakt.

Naar wens in te richten

Het pand heeft een moderne uitstraling en is volledig instapklaar met de mogelijkheid om de afwerking en details naar wens in te richten. Opvallend is de overvloedige lichtinval in zowel de logistieke hal als het kantoor. Dit, in combinatie met modern design en het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgt voor een comfortabele sfeer in het pand. De twee aangeboden huurobjecten zijn volledig afgescheiden van het reeds verhuurde gedeelte waardoor een hoge mate van privacy gegarandeerd is.

Kenmerken

Magazijn
Afmetingen unit 2: ca. 25m x 82m
Afmetingen unit 3: ca. 25m x 82m
Hoogte dakrand: ca. 14,5m
Max. stapelhoogte: ca. 10,8m1
Afzethoogte: 10,8m1
Bovenzijde goederen: 12,2m1
Kolomstructuur: 15x20m1
Magazijnvloer
Vloerbelasting: 50 kg/m2 en een puntbelasting van 90 kg
Vloerbelasting expeditie: Maximum laadvermogen 2,5 kN/m2
Vloervlakheid: NEN2747, cat. 3
Verlichting: Energiezuinige LED verlichting met een lichtintensiteit van 200 lux (=1 meter) en 300 lux (=1 meter) in het expeditie gebied
Wandcontactdozen: Voldoende 230V/16A en 400V/16A
Verwarmingssysteem: Direct gestookte gasheaters
Brandblussysteem: Gecertificeerde sprinklerinstallatie, type ESFR (K25) in overeenstemming met CCV
Loading docks
Laadkuil: Betonnen laadkuil
Specificaties loading docks:

 

Elektrisch bediende deur van 3,2 x 3,2 meter met vesters

Elektrisch hydraulisch dockleveller met een hefvermogen van 60 kN volgens NEN 1398

Dockshelter met bumpers en wieldwingers

Mezzanine (optioneel)
Maximale vloerbelasting: Ca. 750 kN/m2
Balustrade: Voorzien van een laadzone en kantelbare afrastering
Kantoor
Aantal verdiepingen: 2
Indeling: Flexibele indeling, op maat gemaakt
Vloer: Beton met een op cementdekvloer
Verwarmingssysteem: Centraal met mechanische ventilatie / koeling
Sanitaire voorzieningen: Volledig uitgerust toilet met sanitaire voorzieningen, voorzien van keramische vloertegels op elke verdieping
Plafond en verlichting: Verlaagd plafond, voorzien van energiezuinige LED-verlichting met een gemiddelde lichtintensiteit van 500 lux. Voorzien van bewegingssensoren.
Bekabeling en wandcontactdozen: 3 x dubbele wandcontactdozen + 3 datapunten per 25 m2
Terrein
Auto’s en vrachtwagens afzonderlijke
verkeersstromen:
ja
Duurzaamheid        
BREEAM-NL certificering: ‘Very Good’

Andere projecten

VDG Warehouse Schiphol II
Te huur

VDG Warehouse Schiphol II

VDG Warehouse Schiphol II

Bekijk meer
VDG Warehouse Schiphol
Te huur

VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

Bekijk meer
VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

Bekijk meer