VDG Real Estate ontwikkelt tweede logistiek centrum van 11.000 m2 voor Brouwers in ’s-Hertogenbosch

Gemert, 26 februari 2020 | VDG Real Estate ontwikkelt een logistiek centrum voor Brouwers.Het object van ruim 11.000 m2 aan de Rietveldenkade 20 in ’s-Hertogenbosch wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd. VDG Unibouw is in november 2019 gestart met de bouw. 

Het complete terrein betreft 15.470 m2, daarop wordt 11.007 m2 bedrijfshal en 182 m2 kantoor gebouwd. In de laadkuil bevinden zich elf loading docks en twee maaivelddeuren. Het is de tweede ontwikkeling van VDG Real Estate op dit bedrijventerrein voor Brouwers,de naastgelegen ontwikkeling van 11.865 m2 werd in 2018 door VDG Real Estate opgeleverd. De logistieke centra delen een containerterminal aan de achterzijde.

Erik van Dijk, directeur VDG Real Estate: “Brouwers heeft in samenwerking met VDG Real Estate een hoogwaardig en ver geautomatiseerd logistiek centrum gerealiseerd en is hiermee klaar voor de toekomst. Ons uitgangspunt bij alle ontwikkelingen is dat de wensen van de gebruiker centraal staan en echt onderdeel van het proces worden deze ontwikkeling is hier een perfect voorbeeld van.”

Brouwers is een familiebedrijf waar transport en logistiek samenkomen. Het is een innovatief transportbedrijf dat gebruik maakt van de laatste technologieën op het gebied van logistics processing en data sharing. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe distributiecentrum stond dit dan ook centraal. Zo zijn de afmetingen en indeling volledig afgestemd op de mogelijkheden voor optimale innovatie van logistieke processen.

Toine Brouwer over de ontwikkeling van het tweede distributiecentrum: “Het is dé logistieke oplossing voor ons’’.

De centra zijn gelegen op bedrijventerrein ‘De Rietvelden’, waar onder andere Heineken, Sligro, Makro, Karwei, Bouwmaat en Moonen zijn gevestigd. Met een rechtstreekse aansluiting op de A59 en de A2 nabij is de bereikbaarheid van dit terrein uitstekend.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate en Next Level kopen kavel van 15.440 m2 in Waalwijk als aanvulling op reeds aangekochte kavel van 41.387 m2

VDG Real Estate en Next Level kopen kavel van 15.440 m2 in Waalwijk als aanvulling op reeds aangekochte kavel van 41.387 m2

Gemert, 17 maart 2020 | VDG Real Estate en Next Level kochten het kavel van 15.440 m2 als aanvulling op …
Lees meer