• Nederlands
  • Engels

VDG Warehouse Schiphol II

Duurzaam en innovatief logistiek centrum

VDG Warehouse Schiphol II: 9.636 m2 op een absolute toplocatie. Unit 2 is reeds verhuurd en unit 1 met 2.872 m2 is nog beschikbaar voor verhuur.

Duurzaam en innovatief

Het meest duurzame en innovatieve bedrijventerrein van Europa worden, dát is de ambitie van Schiphol Trade Park. Gelegen op een unieke zichtlocatie langs de A4, ontwikkelt VDG Real Estate twee hoogwaardige, duurzame en moderne warehouses: VDG Warehouse Schiphol en VDG Warehouse Schiphol II.
VDG Warehouse Schiphol II herbergt 9.636 m2 moderne logistieke ruimte en bestaat uit twee units. Waar unit 2 reeds is verhuurd is unit 1 met 2.514 m2 warehouse en 359 m2 kantoor nog beschikbaar.

De ligging op een absolute A-locatie op tien minuten van luchthaven Schiphol, de directe aansluiting op snelweg A4 en de focus op duurzaam en innovatief ondernemen maken van VDG Warehouse Schiphol II een unieke vestigingskans.

 

Unit 1 Unit 2
Warehouse 2.514 m2 5.016 m2
Mezzanine 456 m2
Kantoor 359 m2 1.291 m2
Loading Docks 2 6
Deuren op maaiveld 1 1
Parkeerplaatsen  23 56
Beschikbaarheid Te huur Verhuurd

Schiphol Trade Park

Multimodale bereikbaarheid

Schiphol Trade Park biedt ondernemers een inspirerende omgeving waar duurzaamheid en innovatie samenkomen: de ambitie bestaat om het meest duurzame bedrijvenpark van Europa te worden. Bij de ontwikkeling van het terrein heeft ook de bereikbaarheid topprioriteit en dat is te merken. Het bedrijventerrein is gesitueerd op een unieke zichtlocatie aan snelweg A4 en heeft daaraan tevens een eigen op- en afrit. Via de A5 is de haven van Amsterdam binnen 15 minuten te bereiken. Daarnaast is Schiphol Trade Park rechtstreeks verbonden met de N201. Via de OLV (Ongestoorde Logistieke Verbinding) staat elke vrachtwagen bovendien binnen 10 minuten op het platform van Schiphol. Tenslotte heeft het terrein directe aansluiting op de toekomstige HST Cargo.

Over de weg

Door de lucht

Over het water

Direct aan A4 Schiphol 10 min Amsterdam Haven 15 min
5 min tot A5 Rotterdam Airport 50 km Rotterdam Haven 90 km
3 min tot N201 Lelystad Airport 70 km

 

Planning

De oplevering staat gepland voor maart 2021

Andere projecten

VDG Warehouse Venlo
Te huur

VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

Bekijk meer
Warehouse Waalwijk
Te huur

Warehouse Waalwijk

Sluisweg 36 in Waalwijk

Bekijk meer
VDG Warehouse Cuijk
Te huur

VDG Warehouse Cuijk

VDG Warehouse Cuijk

Bekijk meer