VDG Warehouse Schiphol II

Stap binnen in de wereld van modern en duurzaam warehousing met VDG Warehouse Schiphol II. Dit indrukwekkende complex, gelegen op een absolute toplocatie, omvat een totaaloppervlakte van bijna 12.000 m² en bestaat uit twee units die beide reeds verhuurd zijn.

Duurzaam en innovatief

Schiphol Trade Park streeft naar het meest duurzame en innovatieve bedrijventerrein van Europa. VDG Real Estate heeft twee hoogwaardige, duurzame en moderne warehouses ontwikkeld op een unieke zichtlocatie langs de A4: VDG Warehouse Schiphol en VDG Warehouse Schiphol II. Met 9.636 m² moderne logistieke ruimte verdeeld over twee units, zijn beide warehouses al verhuurd en momenteel niet beschikbaar. Deze warehouses bieden een ideale uitvalsbasis met een centrale locatie, goede zichtbaarheid vanaf de A4, nabijheid van luchthaven Schiphol en directe toegang tot de A4. Als onderdeel van Schiphol Trade Park, waar duurzaamheid en innovatie centraal staan, voldoen deze warehouses aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden met innovatieve technologieën zoals LED-verlichting en zonnepanelen. Met een strategische ligging en sterke focus op duurzaamheid en innovatie bieden VDG Warehouse Schiphol en VDG Warehouse Schiphol II een complete oplossing voor bedrijven op zoek naar een efficiënte logistieke omgeving.

Highlights

  • Groen en logistiek verbonden door directe ligging aan A4;
  • Binnen enkele minuten van Schiphol;
  • Ecologische elementen, als een groene gevel;
  • Future-proof warehouse;
  • Perfect uitvalsbasis;
  • Multimodale bereikbaarheid.

Schiphol Trade Park biedt ondernemers een inspirerende omgeving waar duurzaamheid en innovatie samenkomen: de ambitie bestaat om het meest duurzame bedrijvenpark van Europa te worden.

Bij de ontwikkeling van het terrein heeft ook de bereikbaarheid topprioriteit en dat is merkbaar. Het bedrijventerrein is gesitueerd op een unieke zichtlocatie langs snelweg A4 en beschikt tevens over een eigen op- en afrit. Via de A5 is de haven van Amsterdam binnen 15 minuten bereikbaar. Bovendien is Schiphol Trade Park direct verbonden met de N201. Dankzij de OLV (Ongestoorde Logistieke Verbinding) kan elke vrachtwagen binnen 10 minuten op het platform van Schiphol staan. Daarnaast heeft het terrein directe aansluiting op de toekomstige HST Cargo.

Het distributiecentrum bevindt zich op een unieke zichtlocatie, pal naast snelweg A4, waar dagelijks gemiddeld 190.000 auto’s passeren. Dit maakt het de ideale plek om uw bedrijf zichtbaar te maken.

Kenmerken

 

Warehouse
Oppervlakte 9.680 m²
 
Warehousevloer
Vloerbelasting: 5.000 kg/m² met een puntbelasting van 85 kN
Vloerbelasting expeditie: 5.000 kg/m²
Vloervlakheid: NEN2747, cat. 3
Verlichting: Energiezuinige LED-verlichting met een lichtintensiteit van 200 lux en 300 lux
Wandcontactdozen: Voldoende 230V/16A en 400V/16A
Brandblussysteem: Gecertificeerde sprinklerinstallatie, type ESFR (K25) in overeenstemming met CCV
Loading docks
Aantal 6
Specificaties loading docks:

 

  • Elektrisch bediende deur van 3,2 x 3,2 meter met vensters
  • Elektrisch hydraulisch dockleveller met een dynamisch hefvermogen van 60 kN volgens NEN 1398
  • Dockshelter met bumpers en wieldwingers
Laadkuil: Betonnen laadkuil
Mezzanine
Oppervlakte 456 m²
Maximale vloerbelasting: 750 kg/m²
Balustrade: Voorzien van een laadzone en kantelbare afrastering
Kantoor
Oppervlakte 1650 m²
Hoogte: 2.6 m1
Vloer: Beton met een op cementdekvloer
Verwarmingssysteem: Centraal VRF-airconditioningsysteem die op energiezuinige wijze koelt, verwarmt en ventileert. De zones kunnen hierdoor apart van elkaar geregeld worden
Sanitaire voorzieningen: Volledig uitgerust toilet met sanitaire voorzieningen, voorzien van keramische vloertegels op elke verdieping
Plafond en verlichting: Verlaagd plafond, voorzien van energiezuinige LED-verlichting met een gemiddelde lichtintensiteit van 500 lux. Voorzien van bewegingssensoren.
Bekabeling en wandcontactdozen: 3 x dubbele wandcontactdozen + 3 datapunten per 25 m2
Kavel
Auto’s en vrachtwagens afzonderlijke
verkeersstromen:
Ja
Duurzaamheid
BREEAM-NL certificering: ‘Excellent’

 

*De bovenstaande kernmerken zijn volledig aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee is een volledig maatwerk pand gerealiseerd.

Andere projecten

VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

Bekijk meer
VDG Warehouse Almere
Te huur

VDG Warehouse Almere

VDG Warehouse Almere

Bekijk meer
VDG Warehouse Gemert V
Te huur

VDG Warehouse Gemert V

VDG Warehouse Gemert V

Bekijk meer