VDG Solar

Advies en ondersteuning

Het realiseren van een PV-installatie op het dak van een bedrijfspand is behoorlijk complex. Daarom is het verstandig om dit samen met een ervaren partner te doen, hiervoor ben je bij VDG Solar aan het juiste adres. VDG Solar kan de SDE-subsidieaanvraag verzorgen, een optimaal legplan uitwerken, de juiste netaansluiting realiseren, de levering en installatie van de panelen, de monitoring en garantieafwikkeling verzorgen en zelfs de financiering uit handen nemen.

Geld verdienen zonder zelf te investeren

Het is een aanzienlijke investering om een PV-installatie op het dak te plaatsen. Daarom biedt VDG Solar ondernemers ook de mogelijkheid om gedurende 25 jaar het dak van hun bedrijfspand aan ons te verhuren tegen een maandelijkse vergoeding. Hiermee maken zij een grote stap op gebied van verduurzaming en profiteren zij maandelijks van het voordeel van zelfopgewekte energie en extra huurinkomsten.

VDG Solar verduurzaamt vastgoedportefeuille VDG Property Investment

VDG Solar verduurzaamt vastgoedportefeuille VDG Property Investment

Gemert, 20 juli 2020 | VDG Solar, onderdeel van VDG Real Estate, heeft de eigen vastgoedportefeuille van VDG Property Investment …
Lees meer
Contact

Kunnen wij iets voor jou betekenen?

Wil je meer weten over Van Dijk Groep of heb je een concrete aanvraag voor ons? Wij kijken ernaar uit om vrijblijvend met je in gesprek te gaan. Laat jouw contactgegevens achter en de juiste persoon binnen onze organisatie neemt zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op