Van Dijk Groep

Wat doet de Van Dijk Groep eigenlijk? Wij houden ons bezig met uiteenlopende activiteiten, met als gemene deler een link met de bouw en/of vastgoedwereld. Onze activiteiten zijn te verdelen in drie divisies: VDG Companies, VDG Real Estate en VDG Finance. Diverse mooie bedrijven onder dezelfde vlag. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de pagina’s per divisie om meer te weten te komen.

We zijn als Van Dijk Groep al meer dan vijftig jaar ontzettend gedreven om de beste oplossing te bieden voor onze klanten, en daar zijn we trots op. Maar onze ambities zijn onverminderd groot. Op naar de honderd jaar!

Onze missie

Onze missie is om onze opdrachtgevers, huurders en gasten te ontzorgen met een op maat gemaakte oplossing.

Hierbij is ons motto: zeg wat je doet en doe wat je zegt!

Bekijk onze bedrijfsvideo
VDG Companies

Vijf verschillende bedrijven met als verbindende factor bouw en vastgoed

Onze zelfstandige bedrijven vormen een sterk team. Wij vertellen je graag meer over Unibouw, De la Roy, Havebo, Città Romana en Bouwgrondvinden.nl.

Lees meer
Geschiedenis

2019 was een jubileumjaar voor Van Dijk Groep

Al vijftig jaar lang zijn wij ontzettend gedreven om telkens de beste oplossing voor onze klant te bieden. Het bedrijf is in vijftig jaar geëvolueerd tot wat het nu is; van isolatiebedrijf Unidek tot een sterk collectief bedrijven actief in de bouw en vastgoedbranche. Laat ons je meenemen terug in de tijd.

1969
Hendrik van Dijk start met Unidek, dat later uitgroeit tot het grootste isolatiebedrijf van Europa op één locatie. Jaarlijks werden er vele innovatieve producten gelanceerd zoals bijvoorbeeld het sandwich-element voor het hellende en platte dak, en de funderingsbekisting.
1985
Erik van Dijk, zoon van Hendrik van Dijk, start als vakantiekracht in de hal bij Unidek: de machines bedienen en tempex ‘sjouwen’.
1985
Madeleine van den Eijnde-van Dijk, dochter van Hendrik van Dijk, start met werken in het magazijn: het inpakken van benodigdheden voor de dak-elementen van Unidek.
1994
Het Hendrik van Dijk Fonds wordt opgericht.
1995
Madeleine begint als vastgoedbeheerder bij Unigoed (nu VDG Real Estate), vanaf dat moment neemt zij langzaam alle werkzaamheden op het gebied van vastgoed over.
1996
Unidek bouwt 263 villa’s die samen een vakantiepark vormen in Hellevoetsluis. Er worden er 100 verkocht, de overige 163 villa’s worden sindsdien verhuurd.
2001
Om de isolatiemarkt van vloeren te betreden, wordt Havebo in Den Dolder overgenomen.
2005
Erik van Dijk en Jeroen Verbakel (Unibouw) zien dat er veel vraag is naar bedrijfsmatig vastgoed als turn key oplossing. Daarom richten zij in 2005 Unibouw op. Als eerste project wordt het pand van De la Roy gebouwd: 1250 m² hal en 200 m² kantoor.
2007
Met de liefde voor EPS als overeenkomst koopt Van Dijk Groep aandelen in De la Roy.
2011
Door het harde werken en zijn bourgondische levensstijl overlijdt grondlegger Hendrik van Dijk, veel te vroeg, op 66-jarige leeftijd.
2016
Unibouw en VDG Property Development starten met platform Bouwgrondvinden.nl om klanten een A tot Z-oplossing te kunnen bieden.
2019
Van Dijk Groep viert het 50-jarige jubileum en verhuist. In september neemt het bedrijf intrek in een zelfontwikkeld nieuwbouw-pand aan de Industrieweg 46 in Gemert. Bekende grond voor de familie Van Dijk, zij woonden vroeger op een steenworp afstand.
Onze mensen

Onze directieleden geven leiding aan de 120 collega’s die deel uitmaken van de Van Dijk Groep. Graag stellen we ze aan je voor.

Madeleine van den Eijnde

Directrice Van Dijk Groep

Jeroen Verbakel

Directeur Unibouw

Erik van den Eijnde

Directeur VDG De la Roy

Johan Janzen

Directeur Città Romana

Paul Vermeulen

Commercieel Directeur Havebo

Peter Willems

Financieel Directeur Havebo

Henny de la Roy

Creatief Manager VDG De la Roy

Contact

Kunnen wij iets voor jou betekenen?

Wil je meer weten over Van Dijk Groep of heb je een concrete aanvraag voor ons? Wij kijken ernaar uit om vrijblijvend met je in gesprek te gaan. Laat jouw contactgegevens achter en de juiste persoon binnen onze organisatie neemt zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op