Città Romana

Città Romana is een luxueus vakantieresort met een unieke ligging: 263 ruime vakantievilla’s op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De woningen zijn net gerenoveerd en dus helemaal toekomstbestendig. In het centrumgebouw bevindt zich een wellnesscentrum en restaurant en evenementenlocatie Duinhoek. Het park trekt zowel nationale als internationale gasten.

Città Romana is gelegen in een perfecte omgeving om er even helemaal tussenuit te zijn en lekker tot rust te komen. De duinen liggen op tien minuten lopen en de ruim opgezette villa’s zijn omgeven met groen en water. De omgeving van het park biedt tevens veel natuur en nodigt uit om te gaan wandelen, fietsen, paardrijden of om een rondje te maken op de Green-W. Het Haringvliet en de Noordzee zijn ideaal voor diverse watersportactiviteiten.

Contact

Kunnen wij iets voor jou betekenen?

Wil je meer weten over Van Dijk Groep of heb je een concrete aanvraag voor ons? Wij kijken ernaar uit om vrijblijvend met je in gesprek te gaan. Laat jouw contactgegevens achter en de juiste persoon binnen onze organisatie neemt zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op