Op naar de honderd!

Vanuit ons mooie nieuwe kantoorpand blikken we als Van Dijk Groep terug op een prachtig jubileumfeest. En dit nieuwsbericht lees je ook nog eens op onze gloednieuwe website. Ja, er waren veel dingen die gevierd ‘moesten’ worden in de afgelopen periode. Gevierd in Van Dijk-stijl natuurlijk.

Een nieuw pand

Een deel van onze bedrijven verhuisde in september 2019 naar ons nieuwe hoofdkantoor in Gemert, van A tot Z ontwikkeld door Van Dijk Groep zelf. Een volledig energieneutraal pand, omdat wij graag het goede voorbeeld geven en omdat wij vinden dat wij juist als familiebedrijf in duurzaamheid moeten investeren. Wij willen namelijk niet alleen ons bedrijf, maar ook onze wereld goed doorgeven aan de volgende generatie. Met de verhuizing keerde Van Dijk terug op vertrouwde grond, op het naastgelegen terrein woonde Hendrik van Dijk vroeger met zijn familie.

Rebranding en website

“Op de vraag wat wij als bedrijf doen, konden we geen eenduidig antwoord geven. Het antwoord hing een beetje af van wie het vroeg,” aldus Erik van Dijk. Om een helder verhaal te kunnen vertellen én het sterke collectief dat onze divisies en bedrijven vormen goed neer te zetten besloten we een rebranding door te voeren. Nieuwe en op elkaar afgestemde logo’s, huisstijlen, bedrijfsnamen, maar ook een bedrijfsvideo, presentatie en website die ons mooie bedrijf eer aan doen. We zijn ontzettend trots op het resultaat en de eenheid die we ermee uitstralen. Met deze nieuwe jas kunnen we er heel wat jaren tegenaan.

Jubileum en officiële opening

Daarnaast vierden we dat wij als bedrijf al vijftig jaar bestaan. Een mooi moment om terug te blikken en te zien hoe het bedrijf geëvolueerd is. En Van Dijk zou Van Dijk niet zijn als daar geen knallend feest aan te pas komt. De productiehal van VDG De la Roy werd omgetoverd tot feestlocatie en onze gasten konden genieten van onder andere een walking dinner, cocktails, speciaalbiertjes, DJ’s en violisten. Gasten kregen een rondleiding door het nieuwe hoofdkantoor en zagen de grootste freesmachine van Europa in actie. Erik en Madeleine presenteerden de ‘nieuwe’ Van Dijk Groep middels een interview en zelfs de jongste Van Dijk-telgen namen het podium over.

Toekomst

Ondanks al deze festiviteiten blijven we met beide benen op de Gemertse grond staan: over tot de orde van de dag. Want onze ambities zijn onverminderd groot, dus er is werk aan de winkel. Op naar de honderd jaar!

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer