Maurik, Homoetsestraat 3b

Kantoor- en bedrijfsruimte tot ruim 39.000 m².

Dit bestaande object, met een oppervlakte van ruim 39.000 m², is strategisch gelegen op een A-locatie in de nabijheid van multimodale transportopties. Dankzij de gunstige mogelijkheden die deze brownfield kavel biedt, is er een enorm ontwikkelpotentieel aanwezig. Met de perfecte combinatie van ruimte en bereikbaarheid vormt het object aan de Homoetsestraat de ideale basis voor een succesvolle logistieke operatie.

Een grootschalige ontwikkeling met enorm ontwikkelpotentieel 

De Homoetstraat 3b in Maurik biedt een grootschalige ontwikkeling met enorm ontwikkelpotentieel. Dit bestaande en uitgestrekte industrieel-logistieke complex bestaat uit vier bouwdelen. Met een totale bebouwde oppervlakte van ongeveer 39.000 m² en een ruim perceel van 74.500 m², zijn er diverse mogelijkheden om het object te benutten. Het complex kan worden onderverdeeld in ruim 30.000 m² bedrijfsruimte, 6.500 m² mezzanine, 1.600 m² kantoorruimte en 14.000 m² buitenopslag.

Met een deels vrije hoogte van 11 meter en maar liefst 54 loadingdocks en overheaddeuren biedt dit object uitstekende faciliteiten. Momenteel is een gedeelte van het object verhuurd aan diverse sterke huurders, maar er is ook nog een gedeelte beschikbaar voor verhuur. In de huidige staat bedraagt de potentiële jaarlijkse huuropbrengst ruim € 2.250.000,-

Highlights

  • Gelegen op een A-locatie nabij logistieke hotspot Tiel;
  • Multimodale bereikbaarheid;
  • Ideaal voor (inter)nationale distributie;
  • Enorm (her)ontwikkelpotentieel;
  • Potentiële jaarlijkse huuropbrengst in huidige staat van ruim € 2.250.00,-.

Het object in Maurik: een interessante propositie

Het object is gelegen in Maurik in de provincie Gelderland. Maurik, een dorp met ongeveer 26.500 inwoners, ligt 10 kilometer ten noorden van de logistieke hotspot Tiel. Door de centrale ligging van zowel Tiel als Maurik, is de bereikbaarheid uitstekend naar bijna elke stad of gebied in Nederland.

Bereikbaarheid

De ligging van Maurik biedt een tal van voordelen. Zo zorgen de rivier de Waal, de A2, de A15 en de Betuwelijn voor een uitstekende verbinding met de rest van Nederland en aangrenzende landen. De containerterminal in het nabijgelegen Medel (Tiel) biedt de mogelijkheid voor overslag van containers van water naar land en andersom.

Multimodale transportopties

De multimodale transportopties in de regio maken Maurik en Tiel extra interessant voor logistieke bedrijven. Door de goede verbindingen kunnen goederen op verschillende manieren vervoerd worden, wat flexibiliteit en efficiëntie biedt. Dit maakt het aantrekkelijk voor bedrijven om zich te vestigen in deze regio.

In de regio zijn dan ook veel toonaangevende (logistieke) bedrijven gevestigd zoals DHL, Kingspan, LIDL, Vonk en Co, Kranendonk en Simon Loos. Tiel is zelfs in 2022 verkozen tot logistieke hotspot nummer zeven. Het object in Maurik is daarom een zeer interessante propositie, mede door het gebrek aan grootschalige objecten en bouwkavels in de regio.

Al met al biedt Maurik met haar centrale ligging en multimodale transportopties een uitstekende vestigingslocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede bereikbaarheid en efficiënte vervoersmogelijkheden.

Kenmerken

Huidige kenmerken

Warehouse 
Oppervlakte 30.732 m2 > waarvan 15.777 m2 direct beschikbaar
Hoogte dakrand 11 meter
Loading docks
Aantal 54
Mezzanine
Oppervlakte 6.640 m2 > direct beschikbaar
Kantoor
Oppervlakte 1.590 m2 > waarvan 1.097 m2 direct beschikbaar
Kavel
Oppervlakte 74.500 m2

*De bovenstaande kernmerken kunnen nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de gebruiker(s). Hiermee kan een volledig maatwerk object worden gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

Den Dolder: Fornheselaan 118-124
Te huur

Den Dolder: Fornheselaan 118-124

Huurprijs: Kantoorruimte vanaf € 90,- per m²| Bedrijfsruimte vanaf € 45,- per m²

Bekijk meer
Bedrijfs- en kantoorruimte in Nijmegen: Tarweweg 3 / Hulzenseweg 15
Te huur

Bedrijfs- en kantoorruimte in Nijmegen: Tarweweg 3 / Hulzenseweg 15

Diverse opties tot 13.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte beschikbaar

Bekijk meer
Horecaruimte bij bioscoop  in Veldhoven: Geer 7
Te huur

Horecaruimte bij bioscoop in Veldhoven: Geer 7

350 m² horecaruimte naast bioscoop in centrum Veldhoven

Bekijk meer