Horecaruimte bij bioscoop in Veldhoven: Geer 7

Deze casco horecaruimte is gelegen in het centrum van Veldhoven en maakt deel uit van een nieuwe ontwikkeling, naast het theater, waarin tevens Cinema Gold (geopend in 2017) is gevestigd. Deze horecaruimte is met haar 350 m² verdeeld over 2 verdiepingen, de indeling van de ruimte is momenteel nog open. Bij de ingang bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid en daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een terras te realiseren.

350 m² aan horecaruimte

De naast gelegen servicebioscoop beschikt over een 4-tal bioscoopzalen met een totale capaciteit van 500 stoelen. Een uitgelezen kans voor een ambitieuze horecaondernemer om hierop in te spelen middels deze horecalocatie. Het is daarbij dan ook bespreekbaar dat er door Verhuurder een investeringsbudget t.b.v. vaste voorzieningen beschikbaar wordt gesteld.

Rental

Per direct is de 350 m² aan horecaruimte beschikbaar voor verhuur, hierbij kan de huurder indien gewenst tevens beschikken over buitenruimte om een terras te realiseren voor > 100 zitplaatsen. De mogelijkheid bestaat, indien gewenst, dat verhuurder een investeringsbudget ter beschikking stelt ten einde de exploitant op weg te helpen.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Kenmerken

Andere projecten

Bedrijfs- en kantoorruimte in Nijmegen: Tarweweg 3 / Hulzenseweg 15
Te huur

Bedrijfs- en kantoorruimte in Nijmegen: Tarweweg 3 / Hulzenseweg 15

Diverse opties tot 13.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte beschikbaar

Bekijk meer
Den Dolder: Fornheselaan 118-124
Te huur

Den Dolder: Fornheselaan 118-124

Huurprijs: Kantoorruimte vanaf € 90,- per m²| Bedrijfsruimte vanaf € 45,- per m²

Bekijk meer
Maurik, Homoetsestraat 3b
Te huur

Maurik, Homoetsestraat 3b

Homoetsestraat 3b, Maurik

Bekijk meer