Van Dijk Groep stijgt naar plek 5 op de lijst van Top-50 Ontwikkelaars 2022 van PropertyNL

Gemert, 30 november 2022 | Ieder jaar publiceert PropertyNL, naar aanleiding van hun onderzoek, een uitgebreide lijst met de belangrijkste ontwikkelaars in het commercieel vastgoed. Vorig jaar kwam Van Dijk Groep nieuw binnen op de lijst en stonden zij op de 19e plek, waarna zij dit jaar zijn gestegen naar een 5e plek.

Erik van Dijk: “Met bescheidenheid maar grootse trost kan ik zeggen dat ik het een klasse prestatie vind van ons team.

Hoe we op dit punt zijn gekomen

Voor het meer dan vijftig jaar oude familiebedrijf Van Dijk Groep was het een logische stap om het terrein van logistieke ontwikkelingen te betreden. Bij VDG Real Estate komen binnen Property Development alle onderdelen samen waar het familiebedrijf de afgelopen jaren een passie voor heeft ontwikkeld. Dit is ook waarin het Gemertse bedrijf zich onderscheidt, de one stop shop! Logistiek ontwikkelen is nooit een doel op zich geweest, maar een logische samensmelting van de bedrijven die de afgelopen decennia vanuit passie zijn opgebouwd.

Erik van Dijk, directeur en eigenaar Van Dijk Groep: “Wij hebben – eigenlijk al jaren – alles in huis om op hoog niveau te ontwikkelen: we kunnen aan geschikte kavels komen, bouwen deze zelf, hebben verstand van vastgoedtransacties, hebben een uitgebreid netwerk én eigen vermogen tot onze beschikking. Deze veelzijdigheid gecombineerd met de totaalaanpak is wat ons onderscheidt van andere ontwikkelaars.”

”Het doel is om gebruikers een ‘’maatpak’’ aan te meten als het gaat om bedrijfshuisvesting. Eén die ook in de toekomst nog past, of versteld kan worden. En daar gaat VDG Real Estate heel ver in, omdat we ervan overtuigd zijn dat dat de meest kwalitatieve en duurzame bedrijfslocaties oplevert. Door onze brede vastgoed- en ondernemingservaring kunnen we fungeren als sparringpartner en zowel op financieel-strategisch, als vastgoed gebied meedenken.”

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer