VDG levert tweede logistiek centrum van 11.000 m2 op voor Brouwers in ‘s-Hertogenbosch

Gemert, 25 augustus 2020 | VDG, beter bekend als Van Dijk Groep, levert een op maat ontwikkeld logistiek centrum op dat langjarig verhuurd is aan Brouwers. VDG Unibouw startte in november 2019 met de bouw van de ruim 11.000 m2 aan de Rietveldenkade 20 in ’s-Hertogenbosch.

De ontwikkeling is gerealiseerd op een terrein van 15.470 m2 en bestaat uit 11.007 m2 bedrijfshal en 182 m2 kantoor. Het is de tweede ontwikkeling van VDG op dit bedrijventerrein voor Brouwers. De naastgelegen ontwikkeling van 11.865 m2 werd door VDG opgeleverd in 2018.

Brouwers is een familiebedrijf waar transport en logistiek samenkomen. Het is een innovatief transportbedrijf dat gebruik maakt van de laatste technologieën op het gebied van logistics processing en data sharing. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe distributiecentrum stond dit dan ook centraal. Zo zijn de afmetingen en indeling volledig afgestemd op de mogelijkheden voor optimale innovatie van de logistieke processen.

De ontwikkeling is gelegen op ‘De Rietvelden’, waar onder andere Heineken, Sligro, Makro, Karwei, Bouwmaat en Moonen zijn gevestigd. Met een rechtstreekse aansluiting op de A59 en de A2 nabij is de bereikbaarheid van dit terrein uitstekend.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate luidt met samenwerkingspartner Unibouw en toekomstig gebruiker Quantiparts de start van VDG Warehouse Zwolle in

VDG Real Estate luidt met samenwerkingspartner Unibouw en toekomstig gebruiker Quantiparts de start van VDG Warehouse Zwolle in

Gemert, 23 maart 2023| Op 14 maart heeft Job van der Burgt en Jens Nijmeijer, respectievelijk de directeur en jongste …
Lees meer