VDG Real Estate en Next Level kopen kavel van 15.440 m2 in Waalwijk als aanvulling op reeds aangekochte kavel van 41.387 m2

Gemert, 17 maart 2020 | VDG Real Estate en Next Level kochten het kavel van 15.440 m2 als aanvulling op het reeds aangekochte kavel van 41.387 m2. Ten behoeve van een logistieke ontwikkeling worden twee brownfield-kavels samengevoegd: circulair grondgebruik. Hierdoor ontstaat een kavel met optimale lay-out, dat zich uitstekend leent voor logistieke bedrijvigheid.

Rene Geujen, Director Plan Development Next Level: “In het kader van de verdozingsdiscussie zien wij het als kans om twee brownfield-kavels op bestaande industrieterreinen circulair te gebruiken voor nieuwbouw.”

VDG Real Estate en Next Level geven aan zeer waarschijnlijk een future-proof logistieke nieuwbouwontwikkeling van ca. 35.000 m2 te gaan realiseren op dit kavel. Het kavel is direct gelegen aan de A59 en de Waalwijkse Haven. Het vergunningstraject met de gemeente loopt momenteel. Zodra er meer bekend is over deze ontwikkeling delen VDG Real Estate en Next Level dit met de markt. De sloop van de voormalige bebouwing op naastgelegen kavel is bijna afgerond.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer