VDG Real Estate geeft huurders alle vrijheid bij op maat ontwikkeling Groeien in Gemert

Gemert, 27 mei 2021 | VDG Real Estate is gestart met Fase 2 van Groeien in Gemert: De tweede fase van deze ontwikkeling biedt huurders de mogelijkheid om tot 2.500 m² bedrijfshal en tot 1.000 m² kantoor op maat te ontwikkelen aan Industrieweg 66 te Gemert. In 2019 startte VDG Real Estate met de ontwikkeling van Groeien in Gemert, zij ontwikkelden hier hun eigen hoofkantoor van 3.500 m² voor Van Dijk Groep en in 2020 nam Wants & Needs hun intrek in een geheel gerenoveerd bedrijfspand met showroom van 2.000 m2. In totaal telt de ontwikkeling vijf hectare verdeeld over vier fases.

Groeien in Gemert
Zoals de naam al doet vermoeden biedt Groeien in Gemert ondernemers de kans om bedrijfsruimte te huren met doorgroeimogelijkheden. Dit betekent dat huurders altijd de eerste optie tot huur hebben bij een nieuwe fase, waarbij ook voor het einde van een huurperiode het huidige contract omgezet kan worden. Hiermee krijgen ondernemers de kans om door te blijven groeien, ook als de groei niet te voorspellen is.

In 2019 startte VDG Real Estate met de ontwikkeling van Groeien in Gemert. Zij ontwikkelden hier 2.500 m² bedrijfsruimte en 1.000 m² kantoor voor Van Dijk Groep. Het hoofdkantoor huisvest de Gemertse bedrijven van Van Dijk Groep; zijnde Unibouw, VDG De La Roy en VDG Real Estate. Daarna volgde Prefab Vissers met het in gebruik nemen van het voormalige Unidek pand.

Erik van Dijk, directeur VDG Real Estate: “Als we het over momentum hebben: voor ambitieuze bedrijven met groeipotentie is dit hét moment om in te stappen. Wij bieden de huurder de kans om samen met ons het ontwerp te bepalen zodat de huisvesting optimaal aansluit bij de behoefte. Tijdens de realisatie van Fase 2 wordt tevens gestart met de ontwikkeling van Fase 3 van Groeien in Gemert, het gebied krijgt momenteel dus heel concreet vorm. Hoe eerder wij onze nieuwe huurders kennen, hoe beter wij tegemoet kunnen komen aan wensen en eisen. Waarom we zo werken? Wat goed is voor onze huurders, is goed voor VDG Real Estate.”

Fase 2
De tweede fase van Groeien in Gemert bestaat uittweebedrijfshallen van circa 2.500 m² (met een hoogte van 12 meter) met aansluitend 500 tot 1.000 m² kantoorruimte. De bedrijfshallen kunnen gecombineerd worden tot 5.000 m2. De nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste kwaliteits- en duurzaamheidseisen en wordt onder andere volledig uitgerust met zonnepanelen.

Binnenkort zal de omgevingsvergunning worden ingediend. Zusterbedrijf Unibouw start aan het einde van het jaar met de bouw, waarna de oplevering naar verwachting medio 2022 zal plaatsvinden.

De nieuwbouw is in het geheel beschikbaar voor verhuur en leent zich uitstekend voor verhuur aan twee afzonderlijke partijen. Naar een of twee ambitieuze huurders die de ontwikkeling mede vorm gaan geven wordt nog gezocht.

Meer informatie over Groeien in Gemert en de huuropties is te verkrijgen via www.groeieningemert.nl.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer