VDG Real Estate luidt met samenwerkingspartner Unibouw en toekomstig gebruiker Quantiparts de start van VDG Warehouse Zwolle in

Gemert, 23 maart 2023| Op 14 maart heeft Job van der Burgt en Jens Nijmeijer, respectievelijk de directeur en jongste medewerker van QuantiParts, gezamenlijk de eerste paal van VDG Warehouse Zwolle in de grond geslagen. Een officieel moment, waarbij er met alle betrokken partijen getoost is op de voortvarende start van deze duurzame ontwikkeling welke gepland staat om in Q1 van 2024 opgeleverd te worden.  

VDG Warehouse Zwolle bevindt zich op bedrijventerrein H2O nabij Zwolle, gelegen aan de A28 en A50 en op slechts 15 minuten rijden van station Zwolle. De kavel omvat ruim 31.530m² waarbij er rekening is gehouden met 19.333m² bedrijfsruimte, 1818m² kantoorruimte en een mezzanine van 1426m². Op de kavel kunnen goederen geladen en gelost worden aan een van de 8 docks. Medewerkers en bezoekers kunnen hun auto parkeren op een van de 100 parkeerplaatsen op het terrein.

Naast een centrale locatie met uitstekende zichtbaarheid vanaf de A28, wordt VDG Warehouse Zwolle gekenmerkt door een natuurinclusief en architectonisch ontwerp met de meest high-end bouwtechnieken. Zo is er in het ontwerp rekening gehouden met diverse 30 tons, 10 tons en kolomkranen, een zone waarbij enkel gewerkt wordt met suppervlakke vloeren en is een sprinklerinstallatie geïnstalleerd. Het kantoor strekt zich uit over drie verdiepingen waarbij triple glas wordt gebruikt om de kantoorruimtes afzonderlijk van elkaar te kunnen koelen en verwarmen.

“Deze specificaties en de intensieve samenwerking met de gemeente Zwolle en QuantiParts, maken dat VDG Warehouse Zwolle de gedroomde uitvalbasis is voor een efficiënt logistiek proces,” aldus VDG Real Estate eigenaar Erik van Dijk. “Bovendien hebben wij QuantiParts de mogelijkheid gegeven om de ontwikkeling mede vorm te geven wat ertoe heeft geleid dat de ontwikkeling volledig is toegepast op hun wensen en behoeftes. Wij kijken uit naar het verdere verloop van deze buitengewone en ook wel uitdagende ontwikkeling”

QuantiParts levert een uitgebreide voorraad reserveonderdelen en biedt een volledig pakket nieuwe- en gereviseerde onderdelen, veldservices, testbedfaciliteiten, meet- en bewerkingsservices aan van de meest hoogwaardige kwaliteit. Als Original Engine Manufacturer (OEM), is QuantiParts in staat alle benodigde onderdelen zoals krukassen, motorblokken en shortblocks te leveren die nodig zijn om schade op een betrouwbare manier te herstellen. Met behulp van het wereldwijde netwerk van Wärtsilä, kan QuantiParts kost efficiënte oplossingen bieden met een adequate responsetijd.

Over VDG Real Estate
VDG Real Estate is een ‘A tot Z-ontwikkelaar’ die zich bezighoudt met projecten vanaf 10.000 m2. Momenteel is er ruim een miljoen m2 in ontwikkeling met het zwaartepunt op logistieke- en industrieel vastgoed. De focus ligt hierbij op duurzaamheid, design, waardebehoud richting de toekomst en het leveren van maatwerk. Door intensieve interne en externe samenwerkingen biedt VDG Real Estate een marktunieke one-stop-shop die staat voor snelheid en kwaliteit.

VDG Real Estate is onderdeel van Van Dijk Groep: www.vandijkgroep.nl.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer