VDG Real Estate opent nieuw kantoor in Amsterdam

Gemert, 2 juni 2022 | VDG Real Estate heeft een nieuw kantoor aan Van Eeghenstraat in Amsterdam in gebruik genomen.

VDG Real Estate ontwikkelt steeds meer in regio Amsterdam en werkt daarbij geregeld samen met vastgoedrelaties uit de hoofdstad. Mede hierdoor ontstond bij VDG Real Estate de behoefte om ter plekke een tweede vestiging te openen naast het in 2019 zelf ontwikkelde hoofdkantoor in Gemert.

Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate: “Momenteel werken we aan diverse grootschalige ontwikkelingen, onder andere aan VDG Warehouse Schiphol II op Schiphol Trade Park welke volgend kwartaal wordt opgeleverd. Tevens zal de bouwvergunning voor VDG Warehouse Schiphol III op korte termijn worden aangevraagd. De nieuwe kantoor vestiging biedt mogelijkheden voor collega’s en relaties om elkaar te ontmoeten nabij de ontwikkelingen en aanstaande bouwactiviteiten.”

Het kantoor is recentelijk gerenoveerd, heeft een representatieve uitstraling met karakteristieke stijlelementen en eigen identiteit. Het pand is gesitueerd direct grenzend aan het Vondelpark in stadsdeel Oud-Zuid.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer