VDG Real Estate opent nieuw kantoor in Amsterdam

Gemert, 2 juni 2022 | VDG Real Estate heeft een nieuw kantoor aan Van Eeghenstraat in Amsterdam in gebruik genomen.

VDG Real Estate ontwikkelt steeds meer in regio Amsterdam en werkt daarbij geregeld samen met vastgoedrelaties uit de hoofdstad. Mede hierdoor ontstond bij VDG Real Estate de behoefte om ter plekke een tweede vestiging te openen naast het in 2019 zelf ontwikkelde hoofdkantoor in Gemert.

Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate: “Momenteel werken we aan diverse grootschalige ontwikkelingen, onder andere aan VDG Warehouse Schiphol II op Schiphol Trade Park welke volgend kwartaal wordt opgeleverd. Tevens zal de bouwvergunning voor VDG Warehouse Schiphol III op korte termijn worden aangevraagd. De nieuwe kantoor vestiging biedt mogelijkheden voor collega’s en relaties om elkaar te ontmoeten nabij de ontwikkelingen en aanstaande bouwactiviteiten.”

Het kantoor is recentelijk gerenoveerd, heeft een representatieve uitstraling met karakteristieke stijlelementen en eigen identiteit. Het pand is gesitueerd direct grenzend aan het Vondelpark in stadsdeel Oud-Zuid.

Other news

Van Dijk Groep stijgt naar plek 5 op de lijst van Top-50 Ontwikkelaars 2022 van PropertyNL

Van Dijk Groep stijgt naar plek 5 op de lijst van Top-50 Ontwikkelaars 2022 van PropertyNL

Gemert, 30 november 2022 | Ieder jaar publiceert PropertyNL, naar aanleiding van hun onderzoek, een uitgebreide lijst met de belangrijkste …
Read more