VDG Real Estate verwerft bedrijfscomplex Wehkamp van 45.000 m2 in Maurik

GEMERT, 27 OKTOBER 2021 | In het centraal gelegen Gelderse Maurik heeft VDG Real Estate een bedrijfscomplex van 45.000 m2, gelegen op een perceel van 75.000 m2, gekocht van online warenhuisgigant Wehkamp.

Voor VDG Real Estate betreft het een strategische aankoop. “Deze brownfieldlocatie heeft bijzonder veel ontwikkelpotentie dankzij de strategische ligging op vijf minuten van snelweg A15, de belangrijkste logistieke slagader richting het Europese achterland. De exacte invulling is vooralsnog onbekend, maar VDG Real Estate kon deze acquisitiekans niet laten liggen,” aldus Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate.

Het complex is gelegen aan Homoetsestraat 3b te Maurik op een perceel van 75.000 m2 en telt 114 parkeerplaatsen. De bebouwing bestaat uit zowel bedrijfs- als kantoorruimte. Verkoper Wehkamp is een online shop met een groot assortiment producten op het gebied van mode, wonen, beauty en baby. Van het object is 18.000 m2 reeds verhuurd, circa 27.000 m2 is nog beschikbaar voor verhuur. 

VDG Real Estate is bijgestaan door Calibre Asset Management B.V. Wehkamp is bij deze transactie geadviseerd door vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt VDG Warehouse Zwolle

VDG Real Estate verkoopt VDG Warehouse Zwolle

Gemert, 17 juni 2024 | VDG Real Estate heeft het recentelijk opgeleverde VDG Warehouse Zwolle per 5 juni verkocht aan …
Lees meer