VDG Real Estate verwerft bedrijfspand Nijverheidsweg 8-14 te Helmond

Gemert, 8 februari 2021 | VDG Real Estate heeft een multi-tenant bedrijfspand aan Nijverheidsweg 8-14 te Helmond gekocht van PEDI Vastgoed, ALPE Beheer en Van Eden Beheer. Het object is gelegen op bedrijventerrein De Engelseweg, waar vele doe-het-zelf-zaken en woonwinkels te vinden zijn. 

Het betreft in totaal circa 6.300 m2 bedrijfsruimte. Onder de huurders bevinden zich onder andere Beter Bed, Nelemans stoffering, KeukenHal en Leen Bakker. Voor de resterende 632 m2 wordt nog een huurder gezocht.  

 Erik van Dijk, directeur VDG Real Estate licht de aankoop toe: “Wij waren op zoek naar een mooi object ter aanvulling op onze portefeuille, dicht bij huis deze keer. Ons oog viel al snel op dit pand in Helmond. Het is namelijk een uitstekende langetermijnbelegging: bouwkundig zit het goed in elkaar, het wordt gebruikt door sterke huurders en het is gelegen op een uitstekende locatie.”

1530 Real Estate was namens VDG Real Estate als makelaar betrokken bij de transactie.Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer