VDG Warehouse Schiphol I volledig verhuurd

Gemert, 27 januari 2022 | De uiterst duurzame en natuurinclusieve nieuwbouwontwikkeling VDG Warehouse Schiphol I is volledig verhuurd door de overeenkomst met Rapid Logistics. Deze wereldwijd opererende logistieke dienstverlener huurt 9.200 m2 per 1 januari 2022.

Rapid Logistics is een full-service logistics provider voor zowel nationaal als internationaal multimodaal transport. Het bedrijf maakt onderdeel uit van RAK Logistics. Het gehuurde gedeelte is gesitueerd aan Dreamstreet 71 te Hoofdorp en betreft 7.800 m² warehouse en 1.400 m² kantoor. Michiel Rodermond, eigenaar Rapid Logistics is zeer content met de nieuwe vestigingslocatie. “Schiphol Trade Park is natuurlijk hét centre court voor toekomstgerichte logistieke dienstverleners. Tel daar het indrukwekkende design van VDG Warehouse Schiphol I bij op en dan kun je a7800lleen maar concluderen dat dit een gouden zet is voor Rapid Logistics.”

VDG Warehouse Schiphol I is een ontwikkeling van VDG Real Estate. Al voordat werd begonnen met de bouw is een huurovereenkomst voor ruim 13.600 m2 gesloten met Fast Forward Freight, tevens een logistieke dienstverlener. In september 2021 werd de ontwikkeling, met een totale oppervlakte van circa 24.000 m², verkocht aan Savills Investment Management.

Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate: “Met deze verhuurtransactie is de cirkel voor VDG Real Estate rond. Wij zijn ontzettend trots op wat wij hier in samenwerking met SADC, ons zusterbedrijf Unibouw en andere partners hebben neergezet. Logistiek, duurzaamheid en ecologie gaan heel goed samen, het bewijs is te vinden op Schiphol Trade Park.”

VDG Warehouse Schiphol I

VDG Warehouse Schiphol I is gelegen op een absolute A-locatie; op het entreeperceel van het ambitieuze Schiphol Trade Park. Naast de strategische ligging, de multimodale bereikbaarheid en het hoogwaardige design zijn ook de ecologische en duurzaamheidsprestaties van VDG Warehouse Schiphol I noemenswaardig. Met onder andere groene daken in verschillende hoogtes, groene gevels en speciale aandacht voor de watercyclus is het gebouw een verrijking voor de ecologie in de omgeving. VDG Warehouse Schiphol I beschikt over een BREEAM-NL certificering ‘Excellent’ en scoort daarmee op het gebied van duurzaamheid hoger dan de wettelijke normen. Zo is het bedrijfspand onder meer uitgerust met ledverlichting, warmtepompen en zonnepanelen.

Meer informatie via: www.vdgwarehouseschiphol.nl.

Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer