“Geniet van het leven.”

Gemert, 25 juni 2023 I Tot ons intense verdriet nemen wij afscheid van Erik van Dijk. In de nacht van 25 juni is hij overleden, na een noodlottig ongeval in Oostenrijk. Een nacht die volgde op een dag die in het teken stond van genieten. Genieten, dat kon Erik als geen ander. En hij deelde zijn geluk graag. “Geniet van het leven, want het duurt maar even,” klonk zijn levensmotto. Dat zijn leven maar zo even mocht duren, is niet te bevatten. Eriks avontuur is veel te vroeg ten einde gekomen. Wij gaan hem ongelooflijk missen als collega en als vriend en wij beloven dat wij met volle teugen van het leven blijven genieten.

Deel jouw mooiste herinnering van Erik:
genietvanhetleven-erikvandijk.nl

Erik van Dijk kreeg het ondernemerschap met de paplepel ingegoten, maar gaf hieraan toch op geheel eigen wijze invulling. Hij deed zaken op basis van gelijkwaardigheid, persoonlijk contact en zakelijke vriendschap. Of hij nu te maken had met een buitenlandse investeerder of de stagiair, voor Erik was iedereen gelijk. Hij genoot volop van het leven en deelde zijn geluk graag. Zo organiseerde hij om het jaar een volledig verzorgd evenement in zijn eigen tuin waar collega’s, opdrachtgevers en zakelijke relaties gastvrij werden ontvangen. Alsook uiteenlopende feesten en partijen in binnen- en buitenland.

Ondernemersplannen maakte hij niet, want die belandden naar eigen zeggen toch onder het stof. In plaats daarvan zeilde hij op een feilloos strategisch inzicht om kansen in de markt te zien en te benutten. Hij stimuleerde anderen om óók het maximale uit het leven te halen, keuzes te durven maken en met passie te ondernemen. Wellicht was hij zich hier niet eens van bewust, maar hij vormde daarin een grote inspiratie voor velen.

In de laatste jaren gunde Erik zichzelf meer tijd om van het leven te genieten. Werk en privé waren bij Erik onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 2017 trof hij zijn nieuwe partner, die met Optimise Marketing actief is in het vastgoedvak. Samen misten ze weinig feestjes. Het ene na het andere ‘bucket list plan’ werd gemaakt. Anderhalf jaar geleden werd hij voor de derde keer vader (Erik laat drie kinderen na) en vertrok hij met zijn gezin voor enkele maanden naar het Caribisch gebied – zij het met een goede wifiverbinding aan boord. Want met volle teugen van het leven genieten én grote zakelijke successen behalen, dat gaat heel erg goed samen.

Voor Erik hoefde het allemaal niet zo serieus en formeel. En daarom mag zijn sprankelende persoonlijkheid ook in een bericht over zijn overlijden doorklinken. Hij zal worden herinnerd als een verbinder met grootse dromen en een groot hart. Waar Erik was, daar gebeurde het. Met humor, energie, lef en veel liefde ging hij door het leven. Een leven dat veel te kort heeft mogen duren. Hij zal intens gemist worden door zijn partner, drie prachtige kinderen, familie, vrienden, collega’s en relaties, maar blijft er in gedachte altijd bij.

Het afscheid van Erik heeft op 8 juli plaatsgevonden, de nabestaanden vonden het hartverwarmend dat er hierbij zo veel mensen aanwezig waren.

Voor vragen over dit nieuwsbericht kunt u terecht bij Martine Slütter (+31625305383 of martine@optimisemarketing.nl).


Andere nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan Australisch Macquarie Asset Management

Gemert, 14 december 2023| VDG Real Estate heeft het state-of-the-art ontwikkeling VDG Warehouse Helmond verkocht aan Macquarie Asset Management. Het …
Lees meer