VDG Warehouse Maurik

Op zoek naar een op maat gemaakt nieuwbouwproject voor bedrijfshuisvesting? Bij VDG Real Estate bieden we een unieke kans voor logistieke ontwikkeling op een strategische hotspotlocatie. Deze state-of-the-art ontwikkeling is ruim 40.000 m² groot en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van één of twee gebruikers. Met de combinatie van ruimte en bereikbaarheid biedt VDG Warehouse Maurik de ideale basis voor een succesvolle logistieke operatie.

Een grootschalige herontwikkeling met als doel: een future-proof warehouse 

VDG Warehouse Maurik, gelegen aan de Homoetstraat 3b, is een bestaand en grootschalig industrieel en logistiek complex. VDG Real Estate heeft de ambitie om de huidige bebouwing te herontwikkelen, waardoor er een indrukwekkende ruimte van meer dan 40.000 m² beschikbaar komt. Deze totale oppervlakte kan worden onderverdeeld in 33.000 m² bedrijfsruimte, 3.000 m² mezzanine en 4.600 m² kantoorruimte.

Het project betreft een turn-key ontwikkeling, waarbij het object wordt voorzien van een slim en modern design. De buitenkant van het object zal zorgvuldig worden vormgegeven met een optimale terreinindeling, wat resulteert in een hoogwaardige uitstraling. Bovendien wordt het dak volledig voorzien van zonnepanelen en wordt er gebruikgemaakt van energiezuinige LED-verlichting en warmtepompen. Daarnaast kent de ontwikkeling een potentiële jaarlijkse huuropbrengst van ruim  €3.000.000,- na herontwikkeling.  Kortom, een grootschalig ontwikkelingsproject wat volop mogelijkheden biedt voor toekomstige logistieke activiteiten.

 

 

Highlights

  • Gelegen op een A locatie nabij logistieke hotspot Tiel;
  • Multimodale bereikbaarheid;
  • Ideaal voor (inter)nationale distributie;
  • Enorm herontwikkelpotentieel;
  • Potentiële jaarlijkse huuropbrengst van € 3.000.000,- na herontwikkeling.

Het object in Maurik: een interessante propositie

Het object is gelegen in Maurik in de provincie Gelderland. Maurik, een dorp met ongeveer 26.500 inwoners, ligt 10 kilometer ten noorden van de logistieke hotspot Tiel. Door de centrale ligging van zowel Tiel als Maurik, is de bereikbaarheid uitstekend naar bijna elke stad of gebied in Nederland.

Bereikbaarheid

De ligging van Maurik biedt een tal van voordelen. Zo zorgen de rivier de Waal, de A2, de A15 en de Betuwelijn voor een uitstekende verbinding met de rest van Nederland en aangrenzende landen. De containerterminal in het nabijgelegen Medel (Tiel) biedt de mogelijkheid voor overslag van containers van water naar land en andersom.

Multimodale transportopties

De multimodale transportopties in de regio maken Maurik en Tiel extra interessant voor logistieke bedrijven. Door de goede verbindingen kunnen goederen op verschillende manieren vervoerd worden, wat flexibiliteit en efficiëntie biedt. Dit maakt het aantrekkelijk voor bedrijven om zich te vestigen in deze regio.

In de regio zijn dan ook veel toonaangevende (logistieke) bedrijven gevestigd zoals DHL, Kingspan, LIDL, Vonk en Co, Kranendonk en Simon Loos. Tiel is zelfs in 2022 verkozen tot logistieke hotspot nummer zeven. Het object in Maurik is daarom een zeer interessante propositie, mede door het gebrek aan grootschalige objecten en bouwkavels in de regio.

Al met al biedt Maurik met haar centrale ligging en multimodale transportopties een uitstekende vestigingslocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede bereikbaarheid en efficiënte vervoersmogelijkheden.

Kenmerken

Eventueel toekomstige kenmerken na realisatie future-proof warehouse

Warehouse 
Oppervlakte 33.000 m2
Hoogte dakrand 11 meter
Mezzanine
Oppervlakte 3.000 m2
Kantoor
Oppervlakte 4.600 m2
Kavel
Oppervlakte 74.500 m2

*De bovenstaande kernmerken kunnen nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de gebruiker(s). Hiermee kan een volledig maatwerk object worden gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG E-commerce Warehouse Lelystad
Te huur

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

Bekijk meer
VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

Bekijk meer
Warehouse Waalwijk

Warehouse Waalwijk

Sluisweg 36 in Waalwijk

Bekijk meer