VDG Vigor Eindhoven

“Vigor” betekent kracht en dat is precies waar deze ontwikkeling voor staat. Dit is terug te zien in het ontwerp en de kwaliteit van VDG Vigor Eindhoven, maar ook in de samenwerking tussen de verschillende bedrijven van Van Dijk Groep. VDG Vigor Eindhoven omvat een productielocatie van 7.100 m² en een zogenaamde WorkLOFT van 15.500 m² welke op één locatie gecombineerd worden met een uniek en uitzonderlijk gunstig metrageratio.

Ontwikkelpotentie met hybride tech

VDG Vigor Eindhoven is een indrukwekkende nieuwbouwontwikkeling met een hoog ambitieniveau. Het biedt bedrijven de perfecte combinatie van productie en moderne werkruimte, inclusief labs, assemblagehallen, kantoren, cleanrooms, en diverse faciliteiten zoals een lobby, auditorium, scrumruimtes, sportvoorzieningen en restaurant. Het gebouw beschikt ook over ruime parkeergelegenheid en een interne fietsenstalling.

Wat deze ontwikkeling echter echt uniek maakt, is de mogelijkheid tot het gebruik van maar liefst 15.500 m² moderne WorkLOFT-ruimte, direct aansluitend op de productielocatie van 7.100 m². Dit maakt het gebouw ideaal voor bedrijven die waarde hechten aan innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. Het ontwerp van het gebouw is transparant en benut strategische zichtlocaties optimaal. Het is gericht op de behoeften van mensen, met aandacht voor natuurlijk licht, klimaatbeheersing, luchtkwaliteit, duurzaamheid en groene elementen. Het gebouw biedt flexibiliteit en een unieke sfeer waarin bedrijven kunnen werken, sporten en ontspannen.

Highlights

  • Hoge metrages, variabel tot bijna 23.000 m²;
  • Productielocatie van 7.100 m² en WorkLOFT van 15.500 m²;
  • Strategische zichtlocatie, gelegen aan de A2;
  • Werken in een groene, hoogwaardige werkomgeving met een sterke ecologie;
  • Transparantie voer de boventoon in het ontwerp;
  • Geplande oplevering in Q4 van 2025.

Innovatie en bereikbaarheid versterken Eindhovense bedrijvigheid

Bereikbaarheid en Brainport-samenwerking versterken bedrijvigheid in Eindhoven

Werknemers kunnen op diverse manieren gemakkelijk hun werkplek bereiken, bijvoorbeeld met de auto, het openbaar vervoer, deelvervoer of fiets. De locatie biedt uitstekende verbindingen met het centrum van Eindhoven en het Centraal Station, beide binnen vijf minuten bereikbaar, evenals het nabijgelegen Veldhoven. Daarnaast is de High Tech Campus binnen tien minuten bereikbaar per openbaar vervoer of fiets. Met twee busstations in de directe omgeving is de locatie ook goed ontsloten qua OV-verbindingen. Het gebouw is gelegen naast de afslag N2/A2 en bevindt zich op het gemengde bedrijventerrein van De Hurk/Croy, dat door het ministerie van Economische Zaken is aangewezen als een Topproject Eindhoven in het kader van de ontwikkeling van Brainport.

Brainport Eindhoven: Innovatie en Synergie in een Groeiende Stad

Eindhoven is een moderne stad die bekend staat om vernieuwing, design, technologie en kennis. De stad heeft zich ontwikkeld van industriestad tot internationale kennisstad met hotspots zoals TU/e Sciencepark, Brainport Industries Campus, de High Tech Campus, Strijp-S en Strijp-T. De stad groeit snel en de gemeente heeft ambitieuze plannen om het aantal woningen, voorzieningen en infrastructuur hierop te laten aansluiten. Brainport Eindhoven is een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant met een sterke hightech maakindustrie en een levendige creatieve sector. De Brainportregio bestaat uit twintig gemeenten en telt vele campussen, fieldlabs en innovatiehubs waar bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden dagelijks samenwerken. Met de unieke metrageratio, hoge duurzaamheidsstandaarden, overvloeiing van functies, focus op transparantie en het ontwerp dat volledig gericht is op de moderne werknemer, past de beoogde state-of-the-art ontwikkeling VDG Vigor Eindhoven uitstekend binnen de Brainport-filosofie van samenwerking, innovatie en synergie.

Kenmerken

Productielocatie 
Oppervlakte 7.100 m2
WorkLOFT
Oppervlakte 15.500 m2
Kavel
Oppervlakte 22.500 m2
Parkeerplaatsen 300
Interne fietsenstalling 200 plekken beschikbaar
Duurzaamheid
BREEAM-NL certificering Excellent

 

*De bovenstaande kernmerken kunnen nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee kan een volledig maatwerk pand worden gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

Bekijk meer
Warehouse Waalwijk

Warehouse Waalwijk

Sluisweg 36 in Waalwijk

Bekijk meer
VDG Warehouse Arnhem-Nijmegen
Te huur

VDG Warehouse Arnhem-Nijmegen

VDG Warehouse Arnhem-Nijmegen

Bekijk meer