VDG Warehouse Almere

Het VDG Warehouse Almere is een nieuwbouw met een oppervlakte van ruim 13.000 m² en heeft een hoogwaardige logistieke faciliteit. Het is uitstekend bereikbaar en bevindt zich op een A-locatie direct aan de A27.

Een innovatieve moderne nieuwbouwontwikkeling met een duurzaam karakter

Op slechts 15 minuten rijafstand van de bruisende kern van Almere, wordt een zeer hoogwaardige nieuwbouw gerealiseerd voor de verhuur: VDG Warehouse Almere. Deze innovatie ontwikkeling zal in zijn totaliteit 13.004 m² groot zijn, waarvan de bedrijfsruimte 10.551 m² zal bedragen en de mezzanine 1.766 m². De kantoorruimtes van VDG Warehouse Almere zullen verdeeld worden over drie bouwlagen en bedragen opgeteld 687 m². VDG Warehouse Almere beschikt daarnaast over 122 parkeerplaatsen op eigen terrein. Naast het ruime aanbod aan parkeerplaatsen, biedt de ontwikkeling ook 11 loading docks en twee deuren op het maaiveld aan.

Daarbij is het dak van VDG Warehouse Almere in zijn geheel geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen, heeft het gebouw bewegingsmelders voor het aansturen van de LED-verlichting en zal er een luchtwarmtepomp met een 3-pijpssysteem (VRF) worden gerealiseerd. Kortom, duurzame toevoegingen aan deze moderne ontwikkeling.

Highlights

  • Zeer hoogwaardige nieuwbouw realisatie;
  • Zeer goed bereikbaar door directe ligging aan de A27;
  • Ruim 13.000 m² beschikbaar voor verhuur;
  • 122 parkeerplaatsen op eigen terrein;
  • 11 loading docks en twee deuren op maaiveld.

Een strategische ligging met een multimodale bereikbaarheid.

Bereikbaarheid

VDG Warehouse Almere kent een strategische ligging op bedrijventerrein Stichtsekant naast de oprit van de A27 tussen Breda en Almere. Met de nabijheid van andere populaire snelwegen zoals de A1, A2, A6 en A28, speelt VDG Warehouse Almere een belangrijke rol bij het aantrekken van organisaties die ervoor kiezen om hun distributieactiviteiten in de regio te vestigen of uit te breiden. Daarnaast zijn Luchthaven Schiphol, Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten bereikbaar en zijn er in de nabije omgeving een tweetal bushaltes gelegen die de verbinding van- en naar Almere Stad, Blaricum en Zeewolde gemakkelijk mogelijk maken voor personen.

Locatie

De regio Almere ligt in het centrum van Nederland, dicht bij de provincie Utrecht en in de directe omgeving van de regio’s Amsterdam en Schiphol. Vanuit logistiek oogpunt heeft Almere een dubbele functie: de regio dient enerzijds als uitbreidingsgebied voor bedrijven in onder andere de regio’s Amsterdam en Utrecht en anderzijds voor bedrijven die al gevestigd zijn in de provincie Flevoland maar graag willen uitbreiden of verhuizen naar een groter en moderner distributiecentrum. Een groot aantal nationale en internationale organisaties zijn al actief op bedrijventerrein Stichtsekant, namelijk: PostNL, Lidl, LIS Logistics, Dimensio, Antalis, Royal A-Ware, Hunkemöller, Flamco en Geodis. Een groot aantal van deze bedrijven bevindt zich in de provincie Flevoland omdat deze locatie ideaal gelegen is voor zowel nationale als internationale distributie.

Kenmerken

Warehouse
Oppervlakte 10.551 m2
Max. vloerbelasting 50 kN/m2
Vloervlakheid DIN 18202, tabel 3, lijn 3
Vrije hoogte 12.20 m1
Verlichting Energiezuinige LED-verlichting
Kantoorruimte
Oppervlakte 687 m2 verdeeld over drie bouwlagen
Max. vloerbelasting 5 kN/m2
Plafond Verlaagd plafondsysteem met LED (400 lux)
Verlichting Energiezuinige LED-verlichting
Verwarming Via luchtbehandeling (20C +/-2C binnen bij -10C buiten)
Pantry Ja
Mezzanine
Oppervlakte 1.766 m2
Max. vloerbelasting 5 kN/m2
Kavel
Oppervlakte 17.751 m2
Loading docks 11
Deuren op maaiveld 2
Parkeerplaatsen 122

*De bovenstaande kenmerken kunnen nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee kan een volledig maatwerk pand worden gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG Warehouse Schiphol II

VDG Warehouse Schiphol II

VDG Warehouse Schiphol II

Bekijk meer
VDG Warehouse Arnhem-Nijmegen
Te huur

VDG Warehouse Arnhem-Nijmegen

VDG Warehouse Arnhem-Nijmegen

Bekijk meer
VDG Warehouse Hoofddorp
Te huur

VDG Warehouse Hoofddorp

VDG Warehouse Hoofddorp

Bekijk meer