VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede is een state-of-the-art bedrijfspand van 13.500 m², gelegen op een groene toplocatie. Dit innovatieve bedrijfspand is volledig ontworpen met oog voor duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Met gebruik van de nieuwste technologieën en een slimme indeling biedt VDG Warehouse Ede een efficiënte oplossing voor opslag en verwerking van goederen. Dankzij de groene omgeving en het gebruik van natuurlijke materialen is het gebouw niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan de omgeving, gelegen in het hart van Food Valley.

Een moderne logistieke faciliteit met een natuurinclusief ontwerp, gelegen op het nieuwe Food & Businesspark Ede in het hart van de bloeiende agrifood-sector in Nederland.

VDG Warehouse Ede is een modern bedrijfspand met een totale oppervlakte van 6.800 m² aan logistieke ruimte, 1.300 m² kantoorruimte, 1.500 m² mezzanine en 2.100 m² showroom. Het pand heeft een licht, speels en transparant ontwerp dat verbinding, innovatie en interactie aan alle kanten uitstraalt. Het dak is volledig uitgerust met zonnepanelen van VDG Solar. Bovendien heeft het bedrijfspand een gunstige locatie op het nieuwe Food & Businesspark Ede, gelegen in de Foodvalley regio, het hart van de bloeiende agrifood-sector in Nederland. Er zijn 10 loading docks en 104 parkeerplaatsen beschikbaar. De ontwikkeling heeft bijzondere aandacht besteed aan de beplanting om verbinding te maken met de ecologie van de omgeving.

Het hightech bedrijf HatchTech huurt het volledige op maat ontwikkelde bedrijfspand en is een toonaangevende leverancier van turn-key broederij projecten. HatchTech staat bekend om hun ongeëvenaarde expertise op het gebied van vroege kuikenontwikkeling en creëert op onderzoek gebaseerde producten voor incubatie, transport van kuikens en broeden. Het bedrijf is opgericht in Nederland in 1996 en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde leverancier van technologie en duurzame oplossingen.

 

Highlights

  • Future-proof bedrijfspand;
  • Gelegen in het hart van de Food Valley;
  • Een directe aansluiting aan de A12 en A30;
  • State-of-the-art hoofdkantoor van ruim 13.500 m²;
  • Volledig verhuurd aan betrouwbare huurder HatchTech.

Ontdek de groene en innovatieve locatie voor de voedselindustrie

De ideale locatie met een gunstige ligging nabij belangrijke handelsroutes

VDG Warehouse Ede is gelegen op het Food & Businesspark Ede en heeft een directe toegang tot de snelwegen A12 en A30. Het businesspark bevindt zich in de nabijheid van belangrijke (inter)nationale handelsroutes, zoals Schiphol Airport, de Rotterdamse haven en het Ruhrgebied, die allemaal binnen een uur te bereiken zijn. Bovendien ligt het intercitystation Veenendaal-de Klomp op loopafstand.

Het hart van Food Valley: gelegen in het kenniscentrum van voedselinnovatie en duurzaamheid

Centraal in Nederland en midden in het kennishart van FoodValley ligt het Food & Businesspark Ede: dé groene locatie voor voedselproducerende en -verwerkende bedrijven. Het Food & Businesspark ligt in het hart van FoodValley, de internationale topregio voor kennis en innovatie op het gebied van gezonde en duurzame voeding.

Het Food & Businesspark, gelegen in het hart van Food Valley, is 22 hectare groot. De kavels zijn exclusief bestemd voor food- en foodgerelateerde bedrijven tot milieucategorie 4.1 en 4.2. Het Food & Businesspark biedt ruimte aan deze bedrijven en vormt hiermee een noodzakelijke aanvulling in het gebied.

Op 10 kilometer afstand van het Food & Businesspark liggen Wageningen University & Research Center en het toekomstige World Food Center (WFC) in Ede. Tussen Ede en Wageningen ligt de Kennis-as, hét kloppend hart van kennisontwikkeling, innovatie en toepassing op het gebied van agrofood. Diverse gerenommeerde onderwijsinstellingen en internationale foodbedrijven zijn hier al gevestigd, waaronder TNO, NIZO Food Research en Unilever Research & Development. De Kennis-as wordt doorkruist door de A12, waaraan het Food & Businesspark Ede ontwikkeld is.

Kenmerken

Warehouse 
Oppervlakte 6.800 m2
Hoogte dakrand 14,3 m1
Warehousevloer 
Vloerbelasting 50 kN/m2
Vloervlakheid NEN 2747, cat. 3
Verlichting Energiezuinige LED-verlichting met een lichtintensiteit van 300 lux
Wandcontactdozen Voldoende 230/16A en 400V/16A
Sprinkler Gecertificeerde sprinklerinstallatie, type ESFR (K25) in overeenstemming met CCV
Loading docks
Aantal 10
Laadkuil Betonnen laadkuil
Specificaties loading docks
  • Elektrisch bediende deur van 3,0 x 3,0 meter met vensters
  • Elektrisch hydraulisch dockleveller met een dynamisch hefvermogen van 60 kN volgens NEN 1398
  • Dockshelter met bumpers en wieldwingers
Mezzanine
Oppervlakte  1.500 m2
Aantal verdiepingen 2
Maximale vloerbelasting 8 kN/m2
Balustrade Ja
Kantoor
Oppervlakte  3.100 m2
Aantal verdiepingen 2
Vloer Beton voorzien van cementdekvloer
Verwarmingssysteem Centraal VRF airconditioningssysteem die op een energiezuinige wijze koelt, verwarmt en ventileert. De zones kunnen hierdoor apart van elkaar geregeld worden.
Sanitaire voorzieningen Volledig uitgerust toilet met sanitaire voorzieningen, voorzien van keramische vloertegels op elke verdieping.
Plafond en verlichting Verlaagd plafond, voorzien van energiezuinige LED-verlichting met een gemiddelde lichtintensiteit van 500 lux. Voorzien van bewegingssensoren.
Bekabeling en wandcontactdozen Per werkplek, per 1,80 M1 1 dubbele wandcontactdoos met randwaarde
Showroom
 Oppervlakte 2.100 m2
Kavel
Oppervlakte 19.037 m2
Parkeerplaatsen 104
Auto’s en vrachtwagens afzonderlijke verkeersstromen Ja

 

*De bovenstaande kernmerken zijn volledig aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee is een volledig maatwerk pand gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG E-commerce Warehouse Lelystad
Te huur

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

Bekijk meer
VDG Warehouse Gemert V
Te huur

VDG Warehouse Gemert V

VDG Warehouse Gemert V

Bekijk meer
VDG Warehouse Waalwijk II
Te huur

VDG Warehouse Waalwijk II

VDG Warehouse Waalwijk II

Bekijk meer