VDG Warehouse Hoofddorp

Met een magazijn van ruim 4.500 m² en een modern kantoorgebouw van meer dan 700 m², biedt deze ontwikkeling een perfecte samensmelting van ruimte en functionaliteit. Opmerkelijk is dat dit project op eigen risico wordt ontwikkeld en ondanks de reeds gestarte bouwwerkzaamheden, er nog steeds volop mogelijkheden zijn om op maat gemaakte aanpassingen te integreren. Dit is een kans die zelden voorbijkomt.

VDG Warehouse Hoofddorp: Een innovatieve ontwikkeling voor uw zakelijke visie

VDG Warehouse Hoofddorp omvat niet alleen een magazijn van ruim 4.500 m² en een modern kantoorgebouw van meer dan 700 m², maar biedt ook een reeks opvallende aanvullende voorzieningen. Deze ontwikkeling omvat tevens namelijk een ruime mezzanine van meer dan 400 m², die een extra dimensie toevoegt aan de reeds royale opslagruimte en daarmee de mogelijkheden voor een efficiënte indeling en opslag verder vergroot. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van 6 loading docks en 2 deuren op maaiveldniveau voor een soepele doorstroom van goederen. Voor bezoekers is er voldoende ruimte op het terrein van ruim 1.900 m², waar ruimte is gemaakt voor maar liefst 57 parkeerplaatsen.

Wat betreft de locatie, is deze ontwikkeling gelegen in het hart van De President in Hoofddorp. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren een gunstige positie nabij belangrijke verkeersaders en knooppunten. Deze locatie vergemakkelijkt niet alleen het transport van en naar de locatie, maar versterkt ook de connectiviteit met omliggende bedrijven en steden.

Tot slot, is het opmerkelijk is dit project op eigen risico wordt ontwikkeld. Hoewel de bouwwerkzaamheden reeds zijn gestart, zijn er nog volop mogelijkheden om op maat gemaakte aanpassingen te integreren. Deze zeldzame kans stelt bedrijven in staat om een ruimte te creëren die volledig voldoet aan hun specifieke operationele behoeften.

Highlights

  • Met een magazijn van ruim 4.500 m², een kantoorgebouw van meer dan 700 m² en een riante mezzanine van ruim 400 m², biedt deze ontwikkeling uitgebreide ruimte voor diverse behoeften;
  • Gevestigd op Bedrijvenpark De President in Hoofddorp, ligt de locatie gunstig bij cruciale snelwegen zoals de A4, A5 en A9;
  • Het project wordt met durf en risico ontwikkeld, en biedt de gelegenheid om maatwerkoplossingen te integreren tijdens de bouwfase;
  • Op een ruim terrein van meer dan 1.900 m², biedt deze locatie niet alleen comfort voor bezoekers maar mogelijkheden voor uitbreiding en groei in de toekomst;
  • Snelle oplevering gepland in Q3 van 2024.

Hoofddorp’s Globale Nexus: Verbindingen die groeien

Voor automobilisten is de locatie op bedrijvenpark De President in Hoofddorp bijzonder gunstig gelegen in de nabijheid van belangrijke snelwegen. De A4, een van de voornaamste snelwegen in Nederland, bevindt zich op slechts een steenworp afstand. Dit creëert een moeiteloze toegang tot steden zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast bieden de A5 en A9 snelle verbindingen naar omliggende gebieden en steden, wat de locatie uitstekend bereikbaar maakt voor nationaal verkeer.

Afgezien van de uitstekende bereikbaarheid voor nationaal verkeer, vervult Hoofddorp ook een prominente rol in het internationale verkeer, voornamelijk vanwege de nabijheid van Schiphol Airport. Schiphol, één van de drukste luchthavens van Europa, bevindt zich op een korte afstand van Hoofddorp, waardoor de stad een ideale hub is voor internationale verbindingen.

De internationale connectiviteit van Hoofddorp wordt verder versterkt door haar gunstige positie in relatie tot de Amsterdamse haven. De haven van Amsterdam fungeert als een belangrijk knooppunt naar Europa en biedt uitstekende mogelijkheden voor scheepvaart en logistiek. Dit plaatst Hoofddorp in een strategische positie als draaischijf voor goederenvervoer van en naar de haven, wat de stad aantrekkelijk maakt voor diverse bedrijven om zich hier te vestigen.

Met de combinatie van nabijheid tot zowel Schiphol als de Amsterdamse haven, biedt Hoofddorp een aantrekkelijke vestigingslocatie voor internationale ondernemingen met wereldwijde activiteiten. De stad fungeert als een belangrijk zakelijk centrum met uitmuntende connectiviteit en faciliteiten, wat het tot een ideale keuze maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar mondiale zakelijke kansen en handelspartners.

 

 

 

Kenmerken

Warehouse
Oppervlakte 4.554 m²
Vrije hoogte 15,30 m¹, de hogere vrije hoogte van het gebouw kan leiden tot een verhoogde opslagcapaciteit van 30%, e.e.a. afhankelijk van de definitieve stellingindeling
Kolommengrid 12,0 m¹ x 17,2 m¹
Maximale vloerbelasting 50 kN/ m² (Expeditie 25 kN/m² )
Maximale stellingpootbelasting 105 kN
Vloervlakheid Conform NEN 2747, klasse 1 supervlak (Expeditie conform DIN 18202, tabelle 3 – zeile 4)
Verlichting LED 300 lux met bewegingssensoren
Kantoor
Oppervlakte 714 m²
Maximale vloerbelasting 4,0 kN/m²
Systeemplafond Verlaagd
Vloeren Voorzien van PVC eikenhout gerookt in visgraat, projecttapijt
Keuken/pantry Drie stuks voorzien
Verwarming/koeling VRV-installatie als 3-pijps systeem en vloerverwarming gevoegd door Cv-ketel
Verlichting LED 200/250/300/500 lux met bewegingssensoren
Elektra/data Per 25 m² , drie dubbele wandcontactdozen en drie loze aansluitpunten data
Mezzanine
Oppervlakte 421 m²
Maximale vloerbelasting 7,5 kN/m²
Loading docks
Aantal 6
Deuren op maaiveld 2
Docklevellers Elektrisch hydraulisch 60 kN (NEN 1398)
Dockshelters Voorzien van bumpers en wieldwingers

 

*De bovenstaande kenmerken kunnen – ondanks de start van de bouw – nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee kan een volledig maatwerkpand worden gerealiseerd.

 

 

 

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG Warehouse Gemert V
Te huur

VDG Warehouse Gemert V

VDG Warehouse Gemert V

Bekijk meer
Groeien in Gemert
Te huur

Groeien in Gemert

Industrieweg 66

Bekijk meer
VDG Warehouse Helmond

VDG Warehouse Helmond

VDG Warehouse Helmond

Bekijk meer