• Nederlands

VDG Warehouse Venlo

Modern en innovatief logistiek centrum

VDG Warehouse Venlo: 13.500 m2 op een absolute toplocatie. Unit 1 is reeds verhuurd, unit 2 met 5.376 m2 is nog beschikbaar voor verhuur.

Modern, innovatief en centraal gelegen

Een innovatieve, moderne nieuwbouwontwikkeling die voldoet aan de hoogste eisen voor logistiek. Op bedrijventerrein en logistieke hotspot Greenport Venlo, ontwikkelt VDG Real Estate een hoogwaardig en innovatief warehouse: VDG Warehouse Venlo.

VDG Warehouse Venlo herbergt 13.500 m2 moderne logistieke ruimte en bestaat uit twee units. Waar unit 1 reeds is verhuurd, is unit 2 met 5.376 m2 warehouse nog beschikbaar.

De ontwikkeling is gesitueerd op logistiek terrein Greenport Venlo gelegen op de linkeroever van de Maas. Met spoorlijn Eindhoven-Venlo en de A73, A67 en A74 nabij is VDG Warehouse Venlo uitermate geschikt voor nationale en internationale distributie.

Unit 1 Unit 2
Warehouse 6.984 m2 5.231 m2
Mezzanine 973 m2 145 m2
Kantoor 188 m2
Loading Docks 6 2
Deuren op maaiveld 1 1
Parkeerplaatsen  20 14
Beschikbaarheid Verhuurd Te huur

Warehouse Venlo

Multimodale bereikbaarheid

 

VDG Warehouse is gesitueerd in Venlo, één van de meest aantrekkelijke regio’s voor nationale en internationale distributie en niet voor niets al sinds jaren een van de logistieke hotspots van Europa.

De provincie ligt strategisch gezien uitstekend ten opzichte van het Europese achterland en dichtbij Duitsland en België als doorvoerlanden naar heel Europa. De regio heeft een uitstekende multimodale infrastructuur en bovendien liggen sorteercentra van alle grote vervoerders binnen korte reisafstanden.

Greenport Venlo biedt ondernemers een inspirerende omgeving waar bereikbaarheid en innovatie samenkomen. Het bedrijventerrein is direct gelegen langs de snelwegen A73, A67 en A74. De Greenportlane (N295) is een vierbaans provinciale weg, die de A73 met de A67 verbindt. Greenport Venlo kent door de ligging aan de Maas ook een uitstekende bereikbaarheid via water. Met de Bargeterminal TCT Venlo en de Bargeterminal Wanssum zijn er twee goede scheepvaartverbindingen met de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast beschikt Venlo op dit moment over twee railterminals. De derde, en grootste inlandse railterminal van Nederland, is in aanbouw en in najaar 2020 operationeel.

 

Planning

De oplevering staat gepland voor Q3 2021

Andere projecten

Warehouse Waalwijk
Te huur

Warehouse Waalwijk

Sluisweg 36 in Waalwijk

Bekijk meer
VDG Warehouse Cuijk
Te huur

VDG Warehouse Cuijk

VDG Warehouse Cuijk

Bekijk meer
VDG Warehouse Schiphol II
Te huur

VDG Warehouse Schiphol II

VDG Warehouse Schiphol II

Bekijk meer