VDG Warehouse Venlo

Modern en innovatief logistiek centrum

VDG Warehouse Venlo: 13.800 m2 op een absolute toplocatie. VDG Warehouse Venlo bestaat uit één unit die reeds is verhuurd.

Modern, innovatief en centraal gelegen

Een innovatieve, moderne nieuwbouwontwikkeling : op bedrijventerrein en logistieke hotspot Greenport Venlo, heeft VDG Real Estate een hoogwaardig en innovatief warehouse ontwikkeld: VDG Warehouse Venlo, welke voldoet aan de hoogste eisen voor logistiek.

VDG Warehouse Venlo omvat 13.800 m2 moderne logistieke ruimte en bestaat uit één unit. De ontwikkeling is geheel verhuurd.

De ontwikkeling is gesitueerd op logistiek terrein Greenport Venlo. Met spoorlijn Eindhoven-Venlo en de A73, A67 en A74 nabij is VDG Warehouse Venlo uitermate geschikt voor nationale en internationale distributie.

Unit 1
Unit 2
Warehouse 6.980 m2 5.231 m2
Mezzanine 973 m2 139 m2
Kantoor 188 m2
Loading Docks 6 2
Deuren op maaiveld 1 1
Parkeerplaatsen  26 8
Beschikbaarheid Verhuurd Verhuurd

 

Warehouse Venlo

Multimodale bereikbaarheid

 

VDG Warehouse is gesitueerd in Venlo, één van de meest aantrekkelijke regio’s voor nationale en internationale distributie en niet voor niets al sinds jaren een van de logistieke hotspots van Europa.

De provincie ligt strategisch gezien uitstekend ten opzichte van het Europese achterland en dichtbij Duitsland en België als doorvoerlanden naar heel Europa. De regio heeft een uitstekende multimodale infrastructuur en bovendien liggen sorteercentra van alle grote vervoerders binnen korte reisafstanden.

Gelegen op Greenport Venlo biedt VDG Warehouse Venlo ondernemers een inspirerende omgeving waar bereikbaarheid en innovatie samenkomen. Het bedrijventerrein is direct gelegen langs de snelwegen A73, A67 en A74. De Greenportlane (N295) is een vierbaans provinciale weg, die de A73 met de A67 verbindt. Greenport Venlo kent door de ligging aan de Maas ook een uitstekende bereikbaarheid via water. Met de Bargeterminal ECT Venlo en de Bargeterminal Wanssum zijn er twee goede scheepvaartverbindingen met de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast beschikt Venlo op dit moment over drie railterminals, waaronder de grootste inlandse railterminal van Nederland.

Kenmerken

Magazijnvloer
Vloerbelasting: 5.000 kg/m² met een puntbelasting van 85 kN
Vloerbelasting expeditie: 2.500 kg/m²
Vloervlakheid: NEN2747, cat. 3
Verlichting: Energiezuinige LED-verlichting met een lichtintensiteit van 300 lux in het expeditie gebied en onder de mezzanine
Wandcontactdozen: Voldoende 230V/16A en 400V/16A
Brandblussysteem: Gecertificeerde sprinklerinstallatie, type ESFR (K25) in overeenstemming met CCV
Loading docks
Specificaties loading docks:

 

  • Elektrisch bediende deur van 3,2 x 3,2 meter met vensters
  • Elektrisch hydraulisch dockleveller met een dynamisch hefvermogen van 60 kN volgens NEN 1398
  • Dockshelter met bumpers en wieldwingers
Laadkuil: Betonnen laadkuil
Mezzanine (optioneel)
Maximale vloerbelasting: 500 kg/m²
Balustrade: Voorzien van een laadzone en kantelbare afrastering
Kantoor
Indeling: Flexibel, in overeenstemming met huurder
Hoogte:

Vloer:

340 cm

Beton met een op cementdekvloer

Verwarmingssysteem: Centraal VRF airconditioningsysteem die op energiezuinige wijze koelt, verwarmt en ventileert. De zones kunnen hierdoor apart van elkaar geregeld worden. Begane grond is voorzien van vloerverwarming
Sanitaire voorzieningen: Volledig uitgerust toilet met sanitaire voorzieningen, voorzien van keramische vloertegels op elke verdieping
Plafond en verlichting: Verlaagd plafond, voorzien van energiezuinige LED-verlichting met een gemiddelde lichtintensiteit van 500 lux. Voorzien van bewegingssensoren in de kantoren
Bekabeling en wandcontactdozen: 3 x dubbele wandcontactdozen + 3 datapunten per 25 m2
Terrein
Auto’s en vrachtwagens afzonderlijke
verkeersstromen:
ja
Architect Palazzo
   

Planning

VDG Unibouw is gestart in het vierde kwartaal van 2020 met de bouw van VDG Warehouse Venlo. De oplevering vond plaats in september 2021. 

Andere projecten

Warehouse Waalwijk

Warehouse Waalwijk

Sluisweg 36 in Waalwijk

Bekijk meer
VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

Bekijk meer
VDG E-commerce Warehouse Lelystad
Te huur

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

Bekijk meer