VDG Warehouse Venlo

Gelegen op een strategische locatie, biedt VDG Warehouse Venlo gemakkelijke toegang tot belangrijke transportroutes en logistieke knooppunten. Deze moderne faciliteit van bijna 14.000 m² bestaat uit één unit die al verhuurd is aan een tevreden huurder.

Modern, innovatief en centraal gelegen

Een innovatieve, moderne nieuwbouwontwikkeling: op het bedrijventerrein en de logistieke hotspot Greenport Venlo heeft VDG Real Estate een hoogwaardig en innovatief warehouse ontwikkeld: VDG Warehouse Venlo, dat voldoet aan de hoogste eisen voor logistiek. VDG Warehouse Venlo beslaat een oppervlakte van 13.800 m² aan moderne logistieke ruimte, bestaande uit één unit die volledig verhuurd is. De ontwikkeling is gelegen op het logistieke terrein van Greenport Venlo. Met de nabijheid van de spoorlijn Eindhoven-Venlo en de snelwegen A73, A67 en A74 is VDG Warehouse Venlo bij uitstek geschikt voor nationale en internationale distributie.

Highlights

  • Strategische Triple-A-locatie;
  • Modern en efficiënt warehouse;
  • Innovatieve ontwikkeling;
  • Multimodale bereikbaarheid;
  • Optimale terreinindeling.

Gesitueerd in één van de meest aantrekkelijke regio’s voor nationale en internationale distributie 

De provincie Limburg ligt strategisch gezien uitstekend ten opzichte van het Europese achterland en dichtbij Duitsland en België, als doorvoerlanden naar heel Europa. De regio heeft een uitstekende multimodale infrastructuur en bovendien bevinden zich sorteercentra van alle grote vervoerders binnen korte reisafstanden.

Gelegen op Greenport Venlo biedt VDG Warehouse Venlo ondernemers een inspirerende omgeving waar bereikbaarheid en innovatie samenkomen. Het bedrijventerrein is direct gelegen langs de snelwegen A73, A67 en A74. De Greenportlane (N295) is een vierbaans provinciale weg die de A73 met de A67 verbindt. Greenport Venlo profiteert ook van de ligging aan de Maas, waardoor het uitstekend bereikbaar is via water. Met de Bargeterminal ECT Venlo en de Bargeterminal Wanssum zijn er twee goede scheepvaartverbindingen met de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast beschikt Venlo op dit moment over drie railterminals, waaronder de grootste inlandse railterminal van Nederland.

Kenmerken

Warehouse
Oppervlakte 6.980 m2
Vloerbelasting 5000 kg/m2 met een puntbelasting van 85 kN
Vloerbelasting expeditie 2.500 kg/ m2
Vloervlakheid NEN 2747 cat. 3
Verlichting Energiezuinige LED-verlichting met een lichtintensiteit van 300 lux
Wandcontactdozen Voldoende 230/16A en 400V/16A
 

Loading docks

Aantal 6
Laadkuil Betonnen laadkuil
Specificaties loading docks
  • Elektrisch bediende deur van 3,2 x 3,2 meter met vensters
  • Elektrisch hydraulisch dockleveller met een dynamisch hefvermogen van 60 kN volgens NEN 1398
  • Dockshelter met bumpers en wieldwingers
Mezzanine
Oppervlakte 973 m2
Vrije hoogte Ca. 4 m2
Maximale vloerbelasting 500 kg/m2
Balustrade Voorzien van een laadzone en kantelbare afrastering
Kantoor
Oppervlakte 188 m2
Hoogte 3,4 m
Vloer Beton voorzien van cementdekvloer
Verwarmings- en koelsysteem Centraal VRF-airconditioningsysteem die op energiezuinige wijze koelt, verwarmt en ventileert. De zones kunnen hierdoor apart van elkaar geregeld worden. Begane grond is voorzien van vloerverwarming.
Sanitaire voorzieningen Volledig uitgerust toilet met sanitaire voorzieningen, voorzien van keramische vloertegels op elke verdieping.
Plafond en verlichting Verlaagd plafond, voorzien van energiezuinige LED-verlichting met een gemiddelde lichtintensiteit van 500 lux. Voorzien van bewegingssensoren.
Bekabeling en wandcontactdozen 3 keer dubbele wandcontactdozen met 3 datapunten per 25 m2

 

*De bovenstaande kernmerken zijn volledig aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee is een volledig maatwerk pand gerealiseerd.

Andere projecten

VDG Warehouse Maurik
Te huur

VDG Warehouse Maurik

VDG Warehouse Maurik

Bekijk meer
VDG Warehouse Gemert V
Te huur

VDG Warehouse Gemert V

VDG Warehouse Gemert V

Bekijk meer
VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

Bekijk meer