VDG Warehouse Zwolle

Met een oppervlakte van bijna 23.000 m² en gelegen op een ruim perceel van 31.500 m², biedt dit pand ruimte in overvloed voor de meest geavanceerde logistieke processen. Elke vierkante meter is zorgvuldig ontworpen om aan de specifieke behoeften van huurder Quantiparts te voldoen, met de nieuwste technologieën en efficiëntie in het achterhoofd.

Een bijzonder logistiek pand voor huurder Quantiparts, een dochteronderneming van de Finse gigant Wärtsilä

Deze baanbrekende ontwikkeling biedt onderdak aan diverse 30-tons en 10-tons kranen, evenals kolomkranen. Bovendien beschikt het over een speciale zone met supervlakke vloeren, perfect geschikt voor de plaatsing van magazijnstellingen. Maar dat is nog niet alles. Hier bevindt zich ook een speciaal gedeelte waar scheepsmotoren worden getest, waardoor dit pand een centrum van geavanceerde technologie wordt.

Bij de ontwikkeling van dit pand is er uiteraard ook aan de mens gedacht. Alle kantoormedewerkers worden binnenkort gehuisvest in een high-end kantoorgebouw met drie verdiepingen. Het ontwerp is tot in de kleinste details gericht op het welzijn van de medewerkers. Rondom het kantoor is overvloedig gebruik gemaakt van triple glas, waardoor een serene en rustgevende werkomgeving ontstaat. Bovendien kunnen de kantoorruimtes individueel worden gekoeld en verwarmd, zodat iedereen het hele jaar door comfortabel kan werken, ongeacht de weersomstandigheden.

Met een oplevering die gepland staat voor het eerste kwartaal van 2024, vertegenwoordigt dit pand de volgende stap in de logistieke revolutie. Het is een plek waar diversiteit en geavanceerde technologie samenkomen, waar innovatie en efficiëntie hand in hand gaan.

Highlights

  • Diverse 30-tons, 10-tons en kolomkranen voor efficiënt goederenbeheer;
  • Moderne en innovatieve ontwikkeling met een ruimte voor supervlakke vloeren, perfect geschikt voor de plaatsing van magazijnstellingen;
  • High-end kantoorgebouw met drie verdiepingen met een totale oppervlakte van bijna 23.000 m²;
  • Maximale aandacht voor welzijn van medewerkers, inclusief triple glas en individuele koeling en verwarming;
  • Een strategische en gunstige locatie met uitstekende toegang tot belangrijke snelwegen door ligging nabij de A50 en A28;
  • Oplevering gepland voor het eerste kwartaal van 2024.

Optimale bereikbaarheid en strategische ligging: Ontdek VDG Warehouse Zwolle op Bedrijventerrein H2O

VDG Warehouse Zwolle is niet alleen strategisch gelegen op Bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek, maar maakt ook gebruik van de voordelen van deze bevoorrechte locatie. Het bedrijventerrein staat bekend om zijn uitstekende infrastructuur en gunstige ligging ten opzichte van belangrijke snelwegen, waaronder de A50 en de A28.

Door de nabijheid van deze belangrijke verkeersaders geniet VDG Warehouse Zwolle van een naadloze verbinding met essentiële nationale en internationale transportroutes. Hierdoor wordt een efficiënte logistieke operatie mogelijk gemaakt. Bovendien biedt Bedrijventerrein H2O, naast de uitstekende bereikbaarheid, een stimulerende omgeving voor bedrijven. Het is een dynamische hub waar innovatie, samenwerking en groei worden aangemoedigd. Met diverse bedrijven die zich hier hebben gevestigd, ontstaat er een stimulerende synergie en een netwerk van zakelijke mogelijkheden.

Kortom, VDG Warehouse Zwolle is de ideale vestigingsplaats voor bedrijven die logistieke mogelijkheden zoeken in de regio. De gunstige infrastructuur en de nabijheid van belangrijke snelwegen zorgen voor een moeiteloze verbinding met nationale en internationale transportroutes. Daarnaast biedt de bruisende bedrijfsomgeving kansen voor samenwerking en groei.

Kenmerken

Warehouse
Oppervlakte 19.588 m²
Max. vloerbelasting 50 kN/m²
Vloervlakheid Klasse 4, conform NEN 2747
Vrije hoogte 12,20 m1 (gedeeltelijk 13,70 m1)
Verlichting Energiezuinige LED-verlichting
Kantoor
Oppervlakte 1.925 m² (verdeeld over 3 bouwlagen)
Max. vloerbelasting 4kN/m²
Plafond Verlaagd plafondsysteem met LED (400 lux)
Verwarming VRV-systeem (3-pijps koelen en verwarmen)
Pantry Ja
Mezzanine
Oppervlakte 1.374 m²
Max. vloerbelasting 7,5 kN/m²
Kavel
Oppervlakte 31.530 m²
Parkeerplaatsen 100
Loading docks
Aantal 8
Deuren op maaiveld 4
Planning
Oplevering November 2023

 

*De bovenstaande kernmerken zijn volledig aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee wordt een volledig maatwerk pand gerealiseerd.

Andere projecten

VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

Bekijk meer
VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

VDG Warehouse Schiphol

Bekijk meer
VDG Warehouse Maurik
Te huur

VDG Warehouse Maurik

VDG Warehouse Maurik

Bekijk meer