VDG E-commerce Warehouse Lelystad

Het E-commerce warehouse van de toekomst gelegen op een strategische zichtlocatie aan de A6 met 103.000 m2 opslagruimte op een grondoppervlak van slechts 30.000 m2.

Het E-commerce warehouse van de toekomst met een aantrekkelijke prijs per vierkante meter

E-commerce vraagt om een specifieke bedrijfshuisvesting waarin optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte voor opslag. VDG E-commerce Warehouse Lelystad speelt hier effectief op in door de ontwikkeling verticaal te bouwen in plaats van horizontaal. Zo is er op een relatief klein grondoppervlak van 30.000 m2 plaatsgemaakt voor een state-of-the-art ontwikkeling met 103.000 m2 opslagruimte en 22 loading docks. Door de ontwikkeling in de hoogte te bouwen, wordt er bedachtzaam omgegaan met de schaarste van bouwgrond en de krapte op de markt van bedrijfshuisvesting. Hierdoor kan de toekomstige gebruiker profiteren van relatief voordelige huurprijzen. Duurzaamheid is verworven in onze werkwijze en als vanzelfsprekend voor ons voldoet deze ontwikkeling aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden.

Highlights

 • Perfecte werkomgeving
 • Zichtlocatie aan de A6
 • Aantrekkelijke prijs per m2
 • Groene uitstraling
 • Strategisch gelegen
 • Architectonisch ontwerp
 • Ruimte voor inbreng
 • Deelverhuur mogelijk
 • Spoedige oplevering in 2024

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

VDG E-commerce Warehouse Lelystad is gelegen aan de op- en afrit van de A6 en is georiënteerd richting de snelweg zodat het gebouw maximale exposure krijgt van bestuurders die zich verplaatsen tussen Heerenveen en Amsterdam.

Daarnaast kent Lelystad een prima centrale ligging in Nederland, wat tevens mogelijkheden biedt voor zowel regionale als landelijke distributie. Met Lelystad Airport op slechts 5 minuten afstand en de haven van Amsterdam op 45 minuten afstand, behoort transport in de lucht en over water ook tot de mogelijkheden.

Zichtlocatie

VDG E-commerce Warehouse Lelystad ligt pal naast de snelweg A6 op een unieke zichtlocatie. Met dagelijks een ruim aantal passerende auto’s is dit de ideale plek om uw bedrijf te vestigen. In het ontwerp zijn drie posities opgenomen waarop u uw logo kunt plaatsen. Alle drie de posities bevinden zich op de voorzijde van de ontwikkeling. Deze zichtlocatie biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf extreem zichtbaar te maken.

Bedrijventerrein Zuiderpark

VDG E-commerce Warehouse Lelystad is gelegen op bedrijventerrein Zuiderpark. Het bedrijventerrein verbetert de bereikbaarheid van Lelystad gezien de verbreding aan de A6, de aanleg van een 3e afslag en de aansluiting van de Anthony Fokkerweg richting Lelystad Airport.

Kenmerken

Warehouse (Begane grond)
Oppervlakte 15.295 m2
Hoogte dakrand 25 m1
Warehousevloer (Begane grond)
Vloerbelasting 50 kN/m2
Vloerbelasting expeditie Max. laadvermogen gelijkmatig verdeeld over 25 Kn/m2
Vloervlakheid NEN 2747 Klasse 1
Verlichting Energiezuinige LED-verlichting met een lichtintensiteit van 300 lux
Wandcontactdozen Voldoende 230/16A en 400V/16A
Loading docks
Aantal 22
Laadkuil Betonnen laadkuil
Specificaties loading docks
 • Elektrisch bediende deur van 3,2 x 3,2 meter met vensters
 • Elektrisch hydraulisch dockleveller met een hefvermogen van 60 kN volgens NEN 1398
 • Dockshelter met bumpers en wieldwingers
Mezzanine
Oppervlakte 84.820 m2
Aantal verdiepingen 7
Maximale vloerbelasting 5 kN/m2
Balustrade Voorzien van een laadzone en kantelbare afrastering
Kantoor
Oppervlakte 3.007 m2
Aantal verdiepingen 4
Vloer Beton voorzien van cementdekvloer
Verwarmingssysteem Ventilatie, verwarming en koeling middels VRV systeem.
Sanitaire voorzieningen Volledig uitgerust toilet met sanitaire voorzieningen, voorzien van keramische vloertegels op elke verdieping.
Plafond en verlichting Verlaagd plafond, voorzien van energiezuinige LED-verlichting met een gemiddelde lichtintensiteit van 500 lux. Voorzien van bewegingssensoren.
Bekabeling en wandcontactdozen 3 keer dubbele wandcontactdozen met 3 datapunten per 25 m2
Kavel
 Oppervlakte 30.474 m2
Parkeerplaatsen 250
Auto’s en vrachtwagens afzonderlijke verkeersstromen Ja
Duurzaamheid
BREEAM-NL certificering Excellent

 

*De bovenstaande kernmerken kunnen nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee kan een volledig maatwerk pand worden gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG Warehouse Almere
Te huur

VDG Warehouse Almere

VDG Warehouse Almere

Bekijk meer
VDG Warehouse Schiphol II BREEAM

VDG Warehouse Schiphol II BREEAM

Bekijk meer
Warehouse Waalwijk BREEAM

Warehouse Waalwijk BREEAM

Bekijk meer