VDG Warehouse Waalwijk II

Voor de tweede keer ontwikkelt VDG Real Estate in samenwerking met Next Level een modern en duurzaam bedrijfspand op bedrijventerrein ‘De Haven’ in Waalwijk. Deze innovatieve ontwikkeling, ditmaal in de vorm van een high-end distributie HUB, bestaat uit ruim 3.100 m² warehouse-/expeditieruimte en 750 m² mezzanine-/kantoorruimte en is uitermate geschikt voor gebruikers werkzaam in de logistieke en e-fulfilment sector.

Een high-end bedrijfspand met multimodale transportmogelijkheden

Op bedrijventerrein ‘De Haven’ in Waalwijk slaan VDG Real Estate en Next Level opnieuw de handen ineen, ditmaal voor de ontwikkeling van een nieuw high-end bedrijfspand. Specifiek op maat gemaakt voor logistieke en e-fulfilment bedrijven, biedt deze ontwikkeling meer dan 3.100 m² aan warehouse-/expeditieruimte en een mezzanine-/kantoorruimte van 750 m².

Met directe verbindingen naar de N261 en de A59 biedt deze locatie gunstige toegang tot belangrijke wegen, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor bedrijven die afhankelijk zijn van sterke verbindingen. De verwachte oplevering van dit project is in het eerste kwartaal van 2024 en het biedt een praktische en goed gelegen oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan moderne faciliteiten.

 

Highlights

  • Uitmuntende bestemming voor logistiek en e-fulfilment in Waalwijk’s hotspotlocatie;
  • Uitstekend bereikbaar via directe verbindingen met snelwegen N261 en A59;
  • Ruim warehouse-/expeditieruimte van 3.103 m² en eigentijdse mezzanine-/kantoorruimte van 750 m²;
  • Snelle oplevering in Q1 2024.

VDG Warehouse Waalwijk II als knooppunt van mogelijkheden

De Gantelstraat heeft een gunstige ligging voor automobilisten, vlakbij belangrijke snelwegen waaronder de A59. Dit maakt het gemakkelijk om steden zoals Den Bosch, Tilburg en Brede snel te bereiken. Ook de nabijheid van de N261 zorgt voor een naadloze verbinding met plaatsen als Tilburg en Oosterhout. Daarnaast ligt het knooppunt Hooipolder – waar de A59 en A27 samenkomen – op korte afstand waardoor verdere bestemmingen in het noorden en zuiden van het land binnen handbereik zijn.

Op slechts 30 kilometer afstand ligt Eindhoven Airport, waardoor internationale luchtreizen gemakkelijk bereikbaar zijn. Bovendien verbinden de nabijgelegen havens van Moerdijk en Waalwijk zich op korte afstanden van circa 15 kilometer met de Gantelstraat. Dit biedt een soepele toegang tot watertransport en internationale handelsroutes.

Met een strategische positie fungeert de Gantelstraat in Waalwijk als knooppunt waar nationale en internationale mogelijkheden samenkomen en waar kanen voor groei zich in alle richtingen uitstrekken.

 

Kenmerken

Warehouse 
Oppervlakte 3.103 m2
Vrije hoogte 10,5 m1
Vloerbelasting 4.000 kN/m2
Puntbelasting 6.000 kg
Loading docks
Aantal 2 + 2 maaivelddeuren
Specificaties loading docks Elektrisch bediende deuren
Kantoor
Oppervlakte 750 m2
Vloerbelasting 400 kg/m2
Terrein
Oppervlakte 4.910 m2
Parkeerplaatsen 36

 

*De bovenstaande kenmerken kunnen – ondanks de start van de bouw – nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee kan een volledig maatwerkpand worden gerealiseerd.

Met meer dan vijftig jaar ervaring, kent VDG Real Estate de waarde van goede bedrijfshuisvesting en nemen wij graag een leidende rol aan als het gaat om het ontwikkelen van toekomstbestendig vastgoed. We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat.

Andere projecten

VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

VDG Warehouse Venlo

Bekijk meer
Groeien in Gemert
Te huur

Groeien in Gemert

Industrieweg 66

Bekijk meer
VDG E-commerce Warehouse Lelystad
Te huur

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

VDG E-commerce Warehouse Lelystad

Bekijk meer