VDG Warehouse Gemert V

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van VDG Warehouse Gemert V, de ideale locatie voor uw bedrijfsontwikkeling. Dit bedrijfspand bestaat uit twee afzonderlijke units die zowel apart als gekoppeld gehuurd kunnen worden. Elke unit bestaat uit meer dan 2.150 m² magazijnruimte, 200 m² kantoorruimte en een mezzanine van respectievelijk ruim 200 m² en 350 m². Hoewel de bouw in volle gang is, is er nog voldoende gelegenheid voor maatwerkaanpassingen om perfect te kunnen voldoen aan uw bedrijfsbehoeften.

Flexibel ondernemen op een lokale toplocatie

Dit unieke bedrijfspand, bestaande uit twee units die afzonderlijk of samen gehuurd kunnen worden, biedt niet alleen twee ruime warehouses van 2.150 m², maar beide units beschikken tevens over een mezzanine, elk van respectievelijk 200 en 350 m². Daarnaast bieden de kantoren van ieder 200 m² de perfecte balans tussen operationele en administratieve behoeften.

Met in totaal 46 parkeerplaatsen op het terrein, voorziet de ontwikkeling ruimschoots in de behoeften van zowel medewerkers als bezoekers. Het terrein strekt zich uit over ruim 6.199 m², wat resulteert in een ruime en veelzijdige omgeving. Bovendien opent VDG Warehouse Gemert V de deur naar naadloze uitbreidingsmogelijkheden. Met VDG Warehouse Gemert X, het aangrenzende pand, is er zelfs de optie om extra ruimte te huren, tot wel 16.000 m². Deze strategische zet vergemakkelijkt de verdere groei van uw bedrijfsprocessen.

Highlights

  • Flexibel ondernemen op bijna 5.300 m², te huur als een geheel of als twee afzonderlijke units;
  • Maatwerkoplossingen mogelijk, zodat alles perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften;
  • Strategisch gelegen nabij de N270, N279 en N605, met aansluitingen naar de A73, A67 en A50;
  • Uitbreidingsmogelijkheden naar het aangrenzende VDG Warehouse Gemert 10.

Connectiviteit en innovatie: Industrieweg Wolfsveld Gemert als knooppunt voor bedrijfsontwikkeling

Gelegen aan de Industrieweg in Wolfsveld, Gemert, biedt deze locatie een uitstekende basis voor bedrijfsontwikkeling. Met gemakkelijke toegang tot cruciale snelwegen, waaronder de A50 (op ongeveer 20 km afstand), A67 (op ongeveer 25 km afstand) en A73 (op ongeveer 30 km afstand), fungeert dit adres als een knooppunt van bereikbaarheid. Dit maakt naadloze reizen mogelijk naar steden zoals Eindhoven, Venlo en verder.

De bereikbaarheid wordt verder verbeterd door de nabijheid van de luchthaven Eindhoven Airport, die op ongeveer 30 kilometer afstand ligt. Voor wereldwijde connecties is deze luchthaven binnen handbereik.

Bovendien biedt Wolfsveld zelf een gunstige en dynamische omgeving voor bedrijven. Met een mix van industrie en handel creëert deze locatie een levendige sfeer voor samenwerking en innovatie. De lokale infrastructuur en voorzieningen dragen bij aan het aantrekken van professionals en het bevorderen van groei.

Kenmerken

Unit 1
Warehouse 2.154 m2
Mezzanine 194 m2
Kantoor 216 m2
Parkeerplaatsen 23
Deuren op maaiveld 1
Unit 2
Warehouse 2.154 m2
Mezzanine 346 m2
Kantoor 206 m2
Parkeerplaatsen 23
Deuren op maaiveld 1
Terrein
Oppervlakte 6.199 m2

 

*De bovenstaande kenmerken kunnen nog volledig worden aangepast op basis van de wensen/eisen van de huurder(s). Hiermee kan een volledig maatwerkpand worden gerealiseerd.

Andere projecten

VDG Vigor Eindhoven
Te huur

VDG Vigor Eindhoven

VDG Vigor Eindhoven

Bekijk meer
VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

VDG Warehouse Ede

Bekijk meer
VDG Warehouse Zwolle

VDG Warehouse Zwolle

VDG Warehouse Zwolle

Bekijk meer